2777
2789

شب یلدا هم مگه چیزی میارن و میبرن؟؟؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه 

آجیل

کادو

کادو هم طلا یا لباس

ما که هر دو رو بردیم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

خودشون میدونن چی بیارن ، تو فکر این باش واسه داماد چی بخری😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

برا ما اینجوریه که کلا لبلس زمستونی میخرن پالتو و شال و کفش و دستکش و ... کنارشم کیک هندونه ای و خود هندونه , میوه و آجیل و پشمک و لبو و کلا یه سری خوراکی , بعضیا یه تیکه طلا هم میذارن کنارش , البته متقابلا خونواده عروس هم برا داماد میخره لباس و همراه میوه شیرینی با تجملات کمتر میبره

خسته نباشی

ما چنین رسمی ندارم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ما سال بعدش میخریم. یعنی سالی که عروس داماد خونه خودشون هستن ، مادر پدر عروس برای داماد میارن

اها . اره اینجا شنیدم ، بامزه اس 😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه