2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست
اینو حتما میخونم چون کلا همسرم‌خیلی برضد پسر بزرگمه وخیلی چیزا یاد پسر کوجیکم‌ میده که سر بزرگه دربی ...

حتما با همسرتون حرف بزنید .چون تبعیض بین بچه ها باعث میشه در آینده از هم فاصله بگیرند و مدام باهم بجنگند.وظیفه پدرو مادر، پرورش و تربیت بچه هاست نه اینکه بایکی از بچه ها تیم درست کنند و بقیه رو آزار بدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاپیک خوبی ،ممنون سحر جون که ما رو دور هم جمع کردی ،من کتاب زیاد خوندم ولی دو سه سالی هست که خیلی کم کتاب میخونم 

چند ماه پیش دو تا کتاب خوندم خیلی دوسشون داشتم 

رمان (من پیش از تو )از جوجو مویز و( پس از تو )

خیلی تاپیک مفیدیه😍👌🏻 من چهار اثر رو خوندم خیلی عالی بود  اثر مرکب هم واقعا خیلیییی تو زندگ ...

لطفا  خلاصه یا نتیجه ای که ازش گرفتین رو برای دوستان بگین .🌹🌹🌹

من اثر مرکب رو خیلی دوست داشتم و واقعا بهم یاد داد که چطور از وقتم به بهترین نحو استفاده کنم.اینکه هر کار کوچکی وقتی که هر روز انجام بشه ،ظرف یکسال چه تغییر مهمی توی زندگی ما ایجاد میکنه.

چهار اثر رو هنوز نخوندم.

چه تاپیک خوبی ،ممنون سحر جون که ما رو دور هم جمع کردی ،من کتاب زیاد خوندم ولی دو سه سالی هست که خیلی ...

خواهش میکنم عزیزم. 🌹🌹🌹من عاشق اون کتابم .جوجو مویز نویسنده بی نظیریه.وقتی تمومش کردم تازه فهمیدم یه قسمت دیگه هم داره به اسم باز هم من....به نظرم قشنگ ترین رمانی بود که تابه حال خوندم .چون کاملا حس می کنی که توی تمام لحظات کنار شخصیت اصلی داستان حضور داری.

@mamyektajoni  

@یاسی_خانم  

@ef  

@bloberi  

@tanar  

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
@mamyektajoni     @یاسی_خانم     @ef     @bloberi   &nb ...

مرسی عزیزم . حال دلت خوش 💝💝💝

😘😘😘

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

@ریحانه_مهربون  

@برکه77  

@عطر_گل_یاس_سفید  

@مامیامتین  

@عسل1359  

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
@mamyektajoni     @یاسی_خانم     @ef     @bloberi   &nb ...

من نام خیلی از دوستان رو فراموش کرده بودم .به خاطر همین نتونستم خودم دعوتشون کنم .مرسی که کمکم کردی.🌹🌹🌹لطفا بهی رو هم صدا کنید .

@setw

@mamanisogoliii  

@ms_mn  

@دلووانبریوان  

@تاراوسارا  

@شادان74  

من نام خیلی از دوستان رو فراموش کرده بودم .به خاطر همین نتونستم خودم دعوتشون کنم .مرسی که کمکم کردی. ...

کردم اونو 

@اوپرا    

اره اوپرا هم خوبه میشه منم یکی دو تا از اونا که شما شاید نشناسیدش صداکنم

@fatimvi69  

@تبفمننسابسسجسپ  

@راززیبا  

@سبحانکوچولو  

@دخترپاییز65  

اینم بافتنی من