2777
2789
عنوان

رئیس اداره!!

488 بازدید | 26 پست

سلام خوبین

یه موضوعی الان ناراحتم کرد

تویه اداره 6ماهه بدون حقوق مزایاهستم...دیدم الان رئیس اومده میگه خیلی هواسرده بخاری زدی.روبرق فشارمیاد.هوا افتابیه.منم گفتم 

صبح ها هواسرده یخورده.منم یکساعتی بخاریو روشن میکنم.

بعدمیگه اها اها.نمیخاستم خاموش کنم چند دقه ایی هم لفت دادم.

باهمین وجودک هواخیلی سرد نیس اسپیلت خونمون روشن دارم ادم سرمایی هستم.بعداینجوری گفت حس بدی گرفتم..

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

چرا بدون حقوق و مزایا موندی اونجا

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب امیدی اینک جذب بشم

چنددرصد احتمال جذبت هست

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

چنددرصد احتمال جذبت هست

بخدا نمدونم.اینقدم شرایطم سخته.ازشوهرم دورم.بخاطراداره نمیتونم برم اون شهری ک هس.

دارم ماه600هزینه رفتامد میدم

خودم بعدازظهرمیرم کارمیکنم ک خرجمو دربیارم

شوهرمم فعلا درامد نداره.اونوقت این اومده اینجوری میگه

بخدا نمدونم.اینقدم شرایطم سخته.ازشوهرم دورم.بخاطراداره نمیتونم برم اون شهری ک هس. دارم ماه600هزینه ...

ان شالله مشکلتون حل بشه و خدا راهی جلوپاتون بزاره

شش ماه خیلیه که بدون حقوق مزایا موندی اونم با این صاحب کار پررو که حقوق و بیمه نمیکنه بعد بخاری هم زورش میاد بزنی ، برو یه جا دیگه داره ازت بیگاری می‌کشه ، الان سابقه هم داری هرچند بیمه نداری که اثبات کنی ولی حیفه واقعا ، برو جای دیگه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نمیدونم چرا حس کردم اهوازی..چون الان فقط صبح سرده..بخاری رو روشن کن بذار هرچی میگه بگه

ن فدات شهرماهم مث شهرشما.ولی باد هس.یبارگرم یبار سرد 

همیشه بین رئیس و کارمند اختلاف هست

حتی نامبر وان باشی

ی کم‌بگذره عادت میکنی

چون‌باید یاد بگیری گوشت رو در و دربازه کنی

من‌همیشه خوردنی های رئیسم‌رو بر میدارم میخورم

از میوه بگیر تا  قهوه و...

همیشه میاد گیر میده ولی من پرو ام😂