2777
2789
عنوان

امتحااااان:((((((

245 بازدید | 61 پست

سلامم 

بچه ها امروز امتحان ریاضی دارین و من هرچی از دیشب میخونم نمیفهمم و قصد دارم امروز نرم

بنظرتون معلم چیزی میگ؟!

استرس دارم واسه نرفتن🤣💔💔

صدامو میشنوی خدا؟ عاااااااااشقتم:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پاشو برو همین مدل امتحانا که هیچی ازش بلد نیستی خاطره میشه

من برا ریاصی خاطره زیاد دارم 🥺🤣💔

وای نمیتونی درک کنی 

یه چیزی تو وجودم میگ نرو

چندمی ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ینی یه روز به خودم مرخصی ندم:(💔

فقط به سوالا جواب بده حتی اگه هیچی هم نفهمیدی

مرخصیت روزی میشه که نمره خوبت رو ببینی😉❤

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   
درک میکنم منم یه روزی تو این شرایط شما بودم ولی سختش نکن پاشو برو بخدا خوب میشه بری

میدونی من اصلن آدمی نیسم که برا امتحان نخونم.

ولی اینو اصلن تو مخم نمیره 

اصلن علاقه ندارم به درسش 

خودشم ک میگیم اینو نمی‌فهمیم به هیچ جاش نیس🥲🏳