2777
2789

درس بخون برو دانشگاه بعد برو سرکار 🤣🤣 تنها راهش 

و اینکههه حتما هم باید بری رشته هایی مثل پزشکی و دندون چون تو مملکت ما فقط اینا درامدشون خوبه و کار براشون راحت پیدا میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخون برو دانشگاه بعد برو سرکار 🤣🤣 تنها راهش  و اینکههه حتما هم باید بری رشته هایی مثل پز ...

گذشت اون زمان تازه اینایی که گفتی مثلا پزشک باید سیزده چهارده سال درسای سنگین بخونه ولی کافیه چند ماه بره دوره کارای زیبایی و آرایشی دو سه سال کار کنه پول در بیاره بعد سالن خودشو داشته باشه میشناسم سالن داری که بالای صد تومن هر ماه درامدشه یا حتی آنلاین شاپ یا یوتیبر و.....

مهارت زیاد دارم یا زود یاد می گیرم 30 سالمه دوتا بچه دارم

آنلاین شاپ

آموزش و تدریس توی یوتیوب بسته ب اینکه چ مهارتی داری 

یا غیراز آموزش میتونی 

شغل تو خونه مثل خیاطی بافتنی یا گلدوزی 

من می‌خوام یه دوره بخرم که آموزش ماگ عروسکی رو کامل و دقیق یاد میده هم مقدماتی داره هم پیشرفته دنبال چند نفرم که باهم به صورت اشتراکی خرید کنیم درآمدش خیلی خوبه خیلی تحقیق کردم 

اگه خواستی بهم پیام بده