2777
2789
عنوان

کمکککک عمل بینی

10656 بازدید | 35 پست

سلام خواهرم ۱۲ روزه که بینی شو عمل کرده ....اصصصصلا درد نداره و خیلی راحته ....ولی به شددددت کلافه شده از مشکلاتی مثل خشکی بینی....خشکی گلو ....سوت کشیدن نفس هاش ....اصلا نمیتونه از بینی نفس بکشه فقط از دهان و دهانش خیلی خشک میشه ...بینی و صورتش خارش گرفته ...حس بویایی و چشایی نداره ...لب بالاش بی حس شده و اصلا نمیتونه بخنده ...سوراخ های بینی ش متقارن هم نیست ...از چشماش اشک میاد و سوزش چشم هم پیدا کرده ...خلاصه که شده کلکسیون مشکلات و مداام خودشو تف و لعنت میکنه که عمل کرده....والا دیگه موندم ...به دکترش هم گفتم میگه اینا همه طبیعیه ....نظر شما چیه ...تو رو خدا اگر تجربه دارین راهنمایی کنید...مدام هم شستشو میده ولی فایده نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه خب واقعا!!!

ببین راجع به فرم بینی که نا یکسال ورمه!!من تازه ۳ماهم تموم شده باز ورم داره 

راجب نفس کشیدن هم یکم کلافه کنندس من بعد یک و ماه و نیم از عملم باز شد راه نفسم همش طبیعیه الکی بگو نگران نباشه 

قرص حساسیت داده بهش؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
طبیعیه خب واقعا!!! ببین راجع به فرم بینی که نا یکسال ورمه!!من تازه ۳ماهم تموم شده باز ورم داره  ...

اره چند روز سیتریزین و آنتی بیوتیک و جنتکس و قطره استفاده کرد و بعدش فقط شستشو با سرم

ورم تا یک سال طبیعی ولی این همه اذیت طبیعی نیس

قرص حساسیت بخوره

بخور سرد شبا روشن کنین

روزی پنج شش بار شستشو بده هر بار چنبار سرنگو خالی کنه تو هر سوراخ بینی

مدام چرب کنه

احتمالا بینی پرکار و گوشتی داشته و صد البته به دکترم بستگی داره سختی های بعد عمل 

من خودم نه روزه عمل کردم یه کوچولو فقط گرفتگی داره بینیم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
یعنی نمیتونی از بینی نفس بکشی اوایل!!!!! این ک خیلی سخت میشه

بسنگی داره هرکس منفاوته یکی تا عمل میکنه میتونه یکی نه من که تا ۱ماه و نیم با دهن نفس میکشیدپ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
اره چند روز سیتریزین و آنتی بیوتیک و جنتکس و قطره استفاده کرد و بعدش فقط شستشو با سرم

عه آخه میگی چشمم میسوزه به نظرم اومد حساسیته باز میخوای با دکتر مشورت کن شاید دارو حساسیت باز داد