2821
2789

هرچی امکانات بیشتر صفرهای رتبه هم بیشتر 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی امکانات بیشتر صفرهای رتبه هم بیشتر 

نه برعکس هست  که ، بیشتر قبولی ها از غیرانتفاعی و تیزهوشان هست ، پول که باشه همه چی با خودش میاره معولا 

ولی از مدرسه دولتی هم قبولی های خیلی عالی دیدم

چ ربطی به مدرسه داره آخه😑

شماازهمونایی هستی که میگیدمدرسه ربطی نداره ولی وقتی توعمل میشه اولین نفرخودتون هستیدکه تومدرسه تیزهوشان درس خوندید

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
شماازهمونایی هستی که میگیدمدرسه ربطی نداره ولی وقتی توعمل میشه اولین نفرخودتون هستیدکه تومدرسه تیزهو ...

اخه واقعا ربط. داره مخصوصا مدارس غیرانتفاعی 

شماازهمونایی هستی که میگیدمدرسه ربطی نداره ولی وقتی توعمل میشه اولین نفرخودتون هستیدکه تومدرسه تیزهو ...

نه کاملا جدی گفتم

خودم مدرسه عادی بودم در تمام سال های تحصیلم

و پزشکی هم آوردم

کار نشد نداره، کسی که بخواد درس بخونه بالاخره راهشو پیدا میکنه

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

خودت پزشکی آوری😍 مدرسه دولتی بودی

هه فکرمیکنی اینایی که رتبه برترمیشن باهوشن نخیرهمشون به ضرب کلاس خصوصی های فراوون رتبه میارن وبافشارمعلم خصوصی ،والدین ومشاوروگرنه درسخون نیستن خودشون

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
نه برعکس هست  که ، بیشتر قبولی ها از غیرانتفاعی و تیزهوشان هست ، پول که باشه همه چی با خودش میا ...

من اون یاز دهمم مدرسه دولتی ولی ۱۲ میرم غیر انتفاعی

2824
2823
2791
2779
2792