2777
2789
عنوان

حکم جلب شوهرمو

637 بازدید | 20 پست

سلام دوستانمن و همسرم ۱۰ ماه شایدم ۱۱ ماه قهر هستیم الکی الکی بدون هیچ دعوایی و فشی الکی بهانه اورد و قهر کرد منم اوایل هرکاری که فکر کنین کردم برای آشتی نشود که نشود،خلاصه نفقه معوقه و جاریمو اجراگداشتم اردیبعشت و الان تازه حکم قطعی اومده که شوهرم محکوم شده وچون باکره بودم از حق حبسم استفاده کردم ولی شوهرم یه ریال نریخت نفقه ام و نه پول ریخت ته اومد برای آشتی از دل منم کاملان در اومده مهرش ولی راضی به طلاقم نیستم خلاصه که دادگاه جلبش و صادر کرده و منتطر یه فرصت خوبم که جلبش کنم با اینکه دلم راضی نیست

میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حکم جلب همراهت باشه برو دم خونش زنگ بزن ۱۱۰ میان میبرنش

تقریبن۲۴ توزندان کلانتری میمونه اگه ترسید زنگ میزنه بیان پول بدن اگرم نه می‌برنش زندان تاماام

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
تقریبن۲۴ توزندان کلانتری میمونه اگه ترسید زنگ میزنه بیان پول بدن اگرم نه می‌برنش زندان تاماام

ایشاالله بتونم بگیرمش تمام این ازیتایی که کرده رو جبران کنم😅بخدا دلمو خیلی شکسته

میگذره
میخوام برم از پاسگاه خودم مامور ببرم برم در خونشون یهویی نفهمه

قبلن مامور میبردن الان باید بری درمحل زنگ بزنی پلیس بیاد ولی بازم برو کلانتری نزدیک خونش بپرس 

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌