2777
2789
عنوان

مامانا

38 بازدید | 12 پست

دخترم یک هفته شاید بیشتره پیپی نکرده باید نگران باشم ؟چکار کنم براش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بله ۱۰۰درصد . یکهفته زیاده حتما ببرش دکتر . چون دکتر پسر من میگفت ۴تا۵ روز نرماله اگه پی پی نکنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یک سال ونیمشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ۱۰۰درصد . یکهفته زیاده حتما ببرش دکتر . چون دکتر پسر من میگفت ۴تا۵ روز نرماله اگه پی پی نکنه

وای یعنی چه مشکلی هست 

آره باید کاری کنی دفع داشته باشه  بهش آب آلو و انجیر بده ناشتا  شیاف گلیسیرین بذار  ...

شیاف گلیسیرین ضرر نداره ؟

وای یعنی چه مشکلی هست 

انشالله که چیزی نیست ولی حتما حتما فردا ببرش متخصص کودکان . پشت گوش نندازیا .

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
یه بار اشکال نداره ولی اگه میتونی بری دکتر چه بهتر  هرچه زودتر دفع داشته باشه بهتره  حتم ...

مایعات نمیخوره فقط شیر مادر آب خیلی کم میخوره 

یه بار اشکال نداره ولی اگه میتونی بری دکتر چه بهتر  هرچه زودتر دفع داشته باشه بهتره  حتم ...

مقعدش رو با چی چرب کنم خیلی نگران شدم   

مقعدش رو با چی چرب کنم خیلی نگران شدم    

نگران نباش عزیزم یا وازلین بچه چرب کن چون الان که دفع داشته باشه احتمالا سفته و اذیت میشه 

آلو و انجیر هرکدوم رو داری بخیسون چند قاشق با معده خالی بده آبشو بخوره شیاف هم بذار مقعدشم چرب کنم دور نافشو ماساژ بده که مدفوع کنه و راحت بشه 

اگه خیلی نگرانی ببر دکتر و ازش بپرس وقتی چندروز دفع نداره چکار باید بکنی که هروقت یبوست شد بدونی چیکار کنی