2777
2789

علت؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزت نفس ندارین مگه؟

وقتی شمارو نمیخواد چه اصراری دارین به بودن باهاش

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

اگر دليل طلاق چيزي باشه كه اون واقعا حق داشته باشه داخلش فك نميكنم ك بتوني كاري كني ، از خونوادت يا خونوادش كمك بگير ك رو در رو واسه بار اخر باهاش حرف بزني ، اگرم ك دليل طلاق الكيه ب نظرم ولش كن تا خودش پشيمون شه و توعم مثل خودش رفتار كن مردا بي محلي ببينن برميگردن ولي ب پاشووون بيفتي پررو ميشن 

گفتنش راحته.من دوسش دارم

دلیلش چیه میخواد جدا شه؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤