2777
2789
عنوان

عصاره ی قلم

275 بازدید | 15 پست

سلام میخوام عصاره ی قلم گوساله برا بچم درست کنم میشه بهم بگین چطوری درست کنم اولین بارمه بچم ۷ ماهشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلم گاو تمیز بشورش.یک پیاز بزرگ پوست بکن.درسته بیانداز داخل ظرف بعد اب بریز توش.بذار چند ساعت بجوشه.تا ابش غلیظ بشه واستخوون کاملا بپزه.بعد پیاز دربیار بیانداز دور.استخوون دربیار بیانداز دور.ابش از صافی رد کن.بعد اماده است.

قلم رو توی قابلمه بزرگ بذارید. 

آب بریزید روش و وقتی یکی دوتا قُل زد آبش رو خالی کنید بریزید دور و دوباره روی اون آب بریزید.

یه پیاز بزرگ و چند حبه سیر خورد کنید داخلش و بذارید با حرارت ملایم از صبح تا عصر بجوشه.

بعدش که سرد شد بریزید توی ظرفهای کوچیک و توی فریزر بذارید

قلم تمیز بشور با اب و پیاز بزار بپزه کاره خاصی نداره

ممنون ادویه ام بزنم یا برا بچم ضرر داره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
با سیر و پیاز بزار یه شب تا صبح بپزه دیگه‌

ممنون

قلم هارو حسابی بشور با پیاز و برگ بو و هویج بزار ۱۲ساعت آروم بپزه بعد که تمام عصاره قلم اومد بیرون برگ بو و هویج رو درآر آبش رو از صافی رد کن مغز قلم رو له کن قاطی آبش کن بعد تو قالبهای کوچیک یخ بزار خنک شد روش سلفون بکش بزار تو فریز برای هروعده یه تیکه تو غذاش بریز نوش جونش

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
قلم گاو تمیز بشورش.یک پیاز بزرگ پوست بکن.درسته بیانداز داخل ظرف بعد اب بریز توش.بذار چند ساعت بجوشه. ...

قلم هارو حسابی بشور با پیاز و برگ بو و هویج بزار ۱۲ساعت آروم بپزه بعد که تمام عصاره قلم اومد بیرون ب ...

نمک و زردچوبه ام بزنم یا برا بچم ضرر داره چون باید غذاهاشا بدون ادویه بخوره

عزیزم حتما بار اول بزا بجوشه آبشو دور بریز و دوباره پیاز سیر هویج بریز داخلش. از صبح می‌زارم تا شب .من همیشه درست میکنم.

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

من قلمو خوب میشورم بعد یکی دو ساعت تو آب سرد خیس میکنم خونش کاملا در آد آبو میریزم دور، بعد دوباره میشورم میریزم تو قابلمه گرانیت، چندتا پیاز، یه حبه سیر و نمک میزنم، تا سر قابلمه پر آب، در قابلمه رو میزارم، زیرشم بعد اینکه جوشید کم میکنم. کل شب رو میجوشه، صبح برمیدارم آبشو و مغز قلم هاشو اگه در نیومده باشن خودم کامل تمیز میکنم. ببینم چیزی رو قلم ها مونده، با یکم آب دوباره میجوشونم. در نهایت از آبکش استیل رد میکنم، مغز و گوشتاشم انقد له میکنم از آبکش رد شه. میزارم یخچال ژله میشه، بعد مربع مربع میبرم میزارم تو نایلون بعد فریزر. آبش باید کم بمونه تا سفت بشه و خراب نشه. دو ماهی خوب میمونه. ولی زیاد بمونه یا آبش زیاد باشه کم کم بو میگیره.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...