2777
2789

هنوزنرفتی امینوسنتز؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آزمایشهای تکمیلی رو کامل بده

من نمیدونم چه آزمایشهایی هست چون بارداری نداشتم ولی هر جور شده مطمئن شو که سندروم نداره

اگر داشت سقط کن

پسر همسایه مادرم اینا بچش با وجود غربالگری سندروم داره و خیلی سختی میکشن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

خواهرم هم ریسک زده بود براش آمینو انجام داد خدا رو شکر سالم بود عزیزم نترس  اکثرا مثبت کاذب ...

خداکنه،خیلی ترسیدم،همش گریه میکنم،خودمو باختم

خسته ترینم

خدا لعنتشون کنه,برا منم زده بودن تو تاپیکام هست رفتم سلفری تا جوابش بیاد روزگار خودم و شوهرم تیره و تار شد یه چشممون اشک بود یه چشممون خون,الان یه هفته ی دیگه بچه م بدنیا میاد ماشالا شیره پسرم😅همه چی عالیه اصلا نگران نباش

خداکنه،خیلی ترسیدم،همش گریه میکنم،خودمو باختم

نترس عزیزم

اون روزها خیلی ها گفتند برای ما هم همچنین اتفاقی افتاده

و خدا رو شکر سالم بوده عزیزم

البته حق داری بترسی 

اما آروم باش

هر چی۳ خدا بخواد همون میشه گلی

توکل بر خدا

برو آزمایش ت رو انجام بده

انشا... خیر هست خانمی

ریسک سن هست یا نه؟ ریسک متوسط یا های ریسک؟ من ریسک سن داشتم متوسط بود یه غربالگری دوم نوشت گفت ترکیب ...

سنم ۳۲،ریسکت ۱به ۲۴۷،نمیدونم این چی میشه

خسته ترینم
خدا لعنتشون کنه,برا منم زده بودن تو تاپیکام هست رفتم سلفری تا جوابش بیاد روزگار خودم و شوهرم تیره و ...

آره روزگار منم سیاه شده،همش گریه و استرس،واقعا نمیدونم چی کار کنم،بین زمین و آسمون موندم،مرده متحرک شدم

خسته ترینم