2777
2789
عنوان

حس خوب مث ... ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 160 پست
خیررررررررر من ی زودجوش ب تمام معنام😐🔪 اصلا ریلکس نیستم و سر هر چیز چرتی کلی حرص میخورم😐🤕 خدان ...

زود رنج هم هسی؟😐😂

ب سوال چند سالته من اصلا اطلاعات موثقی ازت در دسترس ندارم😐😂😂🤦🏻‍♀️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
زود رنج هم هسی؟😐😂 ب سوال چند سالته من اصلا اطلاعات موثقی ازت در دسترس ندارم😐😂😂🤦🏻‍♀️

اره با رفیقام ن ها ولی تو فامیل خودم و شوهر نباید بد حرف بزنن باهام😐🔪

من ۱۹ سالمه بچه قزوینم😁در دوران عقد ب سر میبرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره با رفیقام ن ها ولی تو فامیل خودم و شوهر نباید بد حرف بزنن باهام😐🔪 من ۱۹ سالمه بچه قزوینم😁در ...

اخ پس عین خودمی ولی خب من خعلی سلیطم😂😂😂

ای جونم پس متاهلی🥺♥️😂

منم ک دیگه فک کنم بشناسی

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اخ پس عین خودمی ولی خب من خعلی سلیطم😂😂😂 ای جونم پس متاهلی🥺♥️😂 منم ک دیگه فک کنم بشناسی

😂😂😂😂

بهت میاد رک باشی

بله ۱۰ فروردین عروسیمه انشاالله😁

اره سنت کمتر از منه و کرمانشاهی فک کنم🤔

😂😂😂😂 بهت میاد رک باشی بله ۱۰ فروردین عروسیمه انشاالله😁 اره سنت کمتر از منه و کرمانشاهی فک کن ...

ارع خعلی رکم ولی خب اگ جلو مامانم رک بازیامو برا خودشو خونوادش رو کنم منو از پنکه سقفی اویزون میکنه😂😂🤦🏻‍♀️

ای جونم ایشالا ب خوشی🥺😍

ارع گل حداقل اطلاعاتت از من کامل ترع🤦🏻‍♀️🤣

من اصالتا تهرانی و کورد کرمانشاهی ام و پس فردا ۱۷ سالم میشه

ارع خعلی رکم ولی خب اگ جلو مامانم رک بازیامو برا خودشو خونوادش رو کنم منو از پنکه سقفی اویزون میکنه ...

پ رک بازی رو ببر واس خونواده بابات😂✌

فدات شم

اره من اینجا خیلیا رو میشناسم و یادم میمونه اطلاعاتشون😁😂

اهان ب سلامتی انشاالله همیشه موفق باشی مهربونم😍😘❤❤❤

پ رک بازی رو ببر واس خونواده بابات😂✌ فدات شم اره من اینجا خیلیا رو میشناسم و یادم میمونه اطلاعاتش ...

اره اونا خعلی پاین😐😂

ماشالا ب حافظت 

من انگار تو حافظم ری*ن😐😂😂

فداتشم نفس خوشحال شدم از اشنایی باهات♥️

اره اونا خعلی پاین😐😂 ماشالا ب حافظت  من انگار تو حافظم ری*ن😐😂😂 فداتشم نفس خوشحال شدم از ...

خوبه باز

من با دوطرفم‌ مشکل دارم دوسشون ندارم اصلا🤦‍♀️

منم بعضیا رو یادم‌میره ها ولی بیشتریارو ن😁

منم همینطور عزیزم😍😘❤❤❤❤

خدانکنه... اوهوم عمدی 

عجببب😐

آدم میمونه چی بگه:/ 

ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد(امضات)🥺😍💋

عجببب😐 آدم میمونه چی بگه:/  ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد(امضات)🥺😍💋

بار اولش بود بخشیدم دیگ... از این کارا نمیکنه وگرنه بچه نمیوردم ازش که.😁... ممنون عزیزم انشا... شمام عاقبت به خیر بشین

💙♥💜