2777
2789
عنوان

پاوربانک

229 بازدید | 8 پست

شنیدم اگه از پاور بانک استفاده نکنی خراب میشه درسته؟؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

استفاده کردم خراب شد  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من زیاد ازش استفاده نمیکنم ولی سالمه 

شوهرم مجبورم میکنه استفاده کنم میگه خراب میشه ازش کار نکشی😂😂😂😂😂

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

اگه مدت طولانی ازش استفاده نکنی باتریش خراب میشه مثل هر وسیله شارژی دیگه. من اسمارت واچمو 5-6 ماه استفاده نکردم خراب شد. نباید بذاری باتریش تموم بشه و مدت طولانی خاموش بمونه. ولی کلا موقع خرید پاوربانک برند خوب انتخاب کنی کمتر به مشکل میخوری.

من استفاده نمیکردم شاید دو سه بار نهایتا، یه روز رفتم دیدم توی کشو باتریش چنان باد کرده بود چیزی به ترکیدنش نمونده بود. دیگه با سلام و صلوات بردم موبایل فروشی باتریش رو جدا کرد. دیگه نمیدونم بخاطر گرما بود یا چی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»