2821
2789
جوان تو کجایی

آسمان ابی 

من تاپیک مرکز مام شمارو دیدم

من هفته دیگه دارم میرم سوال داشتی بگو 

دکتر لاهوتی میرم

ساری جواب نگرفتم دوبار ای وی اف ناموفق

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر چ لهجه ای هست اونجا؟ترکمن هستن گرگانیها؟؟

نه اصلا اونا شهر خودشونو دارن 

اق قلا

بندر ترکمن

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

من خودم گرگان اصلا دوست ندارم نمیپسندم

آسمان ابی  من تاپیک مرکز مام شمارو دیدم من هفته دیگه دارم میرم سوال داشتی بگو  دکتر لاه ...

قربونت عزیزم.اره منم دوبار ناموفق.خسته شدم.رویان ابن سینا.رفتم.شما برو ایشالا نتیجه بگیری خبرشو ب من بده.مرسی

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
چرا؟ 

من خودم گرگانی ام...اصلا دیگه مثل قبل خوب نیست...هم فساد شدیدا زیاده شده...هم دزدی  مخصوصا دخترا...تو کانال حوادث گرگان عضو بشی هست...بالاترین حوادث برای گرگانه حدودا

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز