2777
2789

از این میترسم که اون دنیایی نباشه و ظلم هایی که بهم شده رو نتونم از خدا بپرسم چرااااااا

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدون شک که وجود داره 

خلق نکرده که دور هم باشیم بعدم که خدافظ:/

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)

من قبل ازینکه این دنیا بیایم شنیدم ی بار قبلا زندگی کردیم  خودمون انتخاب کردیم که بیایم این دنیا 

خودمم سردر گمم اما از ادمای معتبر شنیدم

این کاربری دست دو نفر است

نمیدونم واقعا بعضی وقتامیگم اگه بمیریم و برفرض محال رفتیم بهشت اونجا تکراری نمیشه؟ یا مثلا جهنم هروز هروز آدمو بسوزونن و عذاب بدن تکراری و خسته کننده نمیشه؟ یامیگم اصلا چرا دنیا اومدیم که بخواییم بمیریم اینا ینی چی خب از اول بدنیانمیومدیم دیگه چه کاریه آخه🤦‍♀️😂😂😂

❤️

بسیااااااار ثم بعثناکم من بعد موتکم لعلکم تشکرون  سوره بقره

این آیه خیلی تفسیر داره نمیشه صددرصد گفت تفسیرش چی میشه اما خدا واضح گفته یکبار به دنیا می ایید و یکبار میمیرید و حضرت عیسی وقتی مرده ها زنده میکرد روحشون برمیگشت به این بدن یعنی توی جسم دیگه ای نبودن

TOmorrow was important for him,but he diedat night 
این آیه خیلی تفسیر داره نمیشه صددرصد گفت تفسیرش چی میشه اما خدا واضح گفته یکبار به دنیا می ایید و یک ...

قران دو نوع ایه داره ایات محکم ایات متشابه 

این ایه محکمه معنیش کاملا مشخص