2821
2789
عنوان

پسرم__عکس

631 بازدید | 28 پست

خانوما چهار روزه بردیمش دکتر زد بند نافش چید گفت دیگ خشک شده بدرد نمیخورده

ی تیک تو ناف موند از بند ک اونم بعد پنج روز افتاد 

امروز بردمش حموم دیدم تو نافش قرمز و یکم خونه ب لباسشم شده.فک کنم هنوز ازش تو ناف مونده

چیکارکنم؟دلیلش چیه؟چی بزنم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قدمش خیر باشه فک کنم کم کم خودش خشک میشه اگه نه ببر دکتر

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

هیچی نزن فقط وقتی پوشک پوشیدی نزار پوشک رو ناف بیوفته خودش خوب میشه واسه دخترم منم تا چند روز اینجوری بود لباسش خونی میشد 

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز