2777
2789

سلام به همگی دوستان ۸ ماه اقدامم بعد ۶ ماه اقدام آزمایش هورمونی دادم و گفتن fsh بالا دارید و ذخیره پایین درمان گیاهی رو شروع کردم پریود میشدم که از ۲۵ سیکل تا نهایتا ۲۸ سیکل متغیر بودولی این ماه سر وقت پریودی با درد و ترشحات زیاد که هر لحظه فکر میکردم پریودم ولی نبودم الان ۳۷ سیکل هستم که تا حالا سه بار بی بیم منفی بوده(یه مشکل دیگه اینکه تمام بی بی هام تا نیم ساعت اول سفید سفید و بعد نیم یا یه ساعت خط c که هط کنترل هست خیلی خیلی کمرنگ و محو رنگ می‌گرفت در صورتی که قبلا اصلا اینطوری نبود حتی با همین مارک مشابه و خط t بدون رنگ )که بنا بر منفی گذاشتم و آخرین دیروز صبح بودولی الان دو روزه زیر شکمم داره میترکه مثل زمانی که میخام پریود بشم با یه ماما صحبت کردم گفتن حتما fsh خیلی بالا رفته که پریود نشدی

میخواستم بدونم کسی بوده تجربه من و داشته باشه؟خواهشا راهنماییم کنید توهم زدم شاید باردارم ولی بی بیم منفی زیر شکمم درد داره هر از گاهی ترشحات دارم

حالم روحیم خوب نیست

بگید چی کار کنم

عزیزدلم یه دکتر برو 

شاید باازمایش خون مشخص بشه ک باردارین ان شالله

یا شایدم دورازجونت برات سونوبنویسن و تشخیص بارداری خارج از رحم بدن

هرچه زودتر برو دکتر 

سرسری رد نکن ک یه وقت عواقب بدی روت نداشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان