2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

610 بازدید | 21 پست

دوستان میشه راهنمایی کنید

پسرم ۱۶ روزشه.خودم شیرم خیلی کم بود مجبور شدم شیر خشک بدم بهش.اول نان بود.بعدش ببلاک‌ تغییر دادیم.ولی بازم

شیر میخوره ارغشو میگرم وقتی میخوابه بعد چند دیقه مثلا حدود چند قلپ شیر بالا میاره.

چند روزی هم هست بد جوری خس خس میکنه.انگار که نمیتونه خوب نفس بکشه.

شیر هم ۳۰ سیسی اب جوش یه پیمانه میدم.ولی اصلا سیر نمیشه هی انگشتاشو میخوره و گریه میکنه.ولی با ۶۰ سی سی ابجوش و دو‌پیمانه گرسنگیش رفع میشه

به خاطر شیرخشکم شرمنده دفع مدفوعش خیلی خوب نیس هی به خودش میپیچه گریه میکنه.

به نظرتون رفلاکس داره.میخوام ببرم دکتر صداش بدجور گرفته.گریه کردنی یه جور گریه میکنه هلاک میشم.منم بااون گریم میگیره.خیلی سخته.

چه کارایی میشه‌کرد واسه بهبود این درداش؟

ممنون میشم کمکم کنید.

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

همش از رفلاکس        تشک ضد رفلاکس بگیر روی اون بزار بخوابه    تو اینترنت سرچ کن نگاه کن   شیرخشک ضد رفلاکس نیست مگه چرا باز میاره بالا🤔مارک ببلاک از نان خیلی بهتره       شیرخشکش رو توی آبجوش میریزی نباید هم بزنی     یه کوچلو تکون بدی بسته  برای نوزاد رفلاکسی این طوری باید شیرخشک داد بهش      

عزیزم شیرخشک آپتامیل بده.ارغشو بگیر بالاآوردهم اشکالی نداره.بچه منم سینش بدجوری خس خس میکرد پیش 4تا متخصص بردم گفتم هیچی نیست شلی حنجره هست اکثرشیرخوارگان دارن بعدیه مدت خوب میشه الان دخترم کمی خوب شده اگه سرفه آبریزش بینی نداره هیچی نیست نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش از رفلاکس        تشک ضد رفلاکس بگیر روی اون بزار بخوابه    تو اینت ...

واقعا؟من فک میکردم باید زیاد تکون بدی حل بشه

نمیدونم نمیدونستم رفلاکس داره.باید روش ar بنویسه؟

خسته شدم دیگه.دلم کباب شد از بس میپیچه گریه میکنه.

عزیزم شیرخشک آپتامیل بده.ارغشو بگیر بالاآوردهم اشکالی نداره.بچه منم سینش بدجوری خس خس میکرد پیش 4تا ...

اخه گریه های یهویی ناهنجارش چیکار کنم.خیلی بد گریه میکنه.مث ادم بزرگا از چشاش اشک میاد خیس خیس میشه.

جیگرم سوخته تو این چند روز

اوایل نداشت

حدود پنج روزی میشه اینطوری شده.خدا خودش کمک کنه.

تحمل اینطوری گریه کردن و دردشو ندارم

تازه زایمان کردی    چه زود شیرت کمه   حتما غذاهای مایعات خیلی کم میخوری   استرس زیاد داشته باشی شیرت کم میشه   به خودت برس       بچه خواهرم هم رفلاکس داشت   قطره پدی لاکت دکتر نوشته بود براپسرس          ببرش پیش یه متخصص خوب     باید تحت نظر باشه   سرخود بهش شیرخشک و چیزی نده      

واقعا؟من فک میکردم باید زیاد تکون بدی حل بشه نمیدونم نمیدونستم رفلاکس داره.باید روش ar بنویسه؟ خست ...

بله درسته  باید arباشه ببلاک ضد رفلاکس         دکتر به خواهرم یاد داده بود باید کم تکون بدی در حد یکبار فقط       خودشم پیمانه رو خیلی پر نکن   سرصاف بریز   زیاد غلیظ نشه 

تازه زایمان کردی    چه زود شیرت کمه   حتما غذاهای مایعات خیلی کم میخوری   استرس ...

زایمان خیلی سختی داشتم که پر درد و استرس بود تا یه هفته نتونستم سرپا بشم و چیزی بخورم.کم کم شیرم کشیده شداصلا همه چی پشت سر هم‌دردسر ساز شد.اول زایمانم بعدش زردی پسرم و‌دستگاه حالام این.دیگه بریدم 

ممنون.حتما میبرم

شکمش درد میکنه؟ 

اره.میپیچه توهم.با دستم اروم ماساژ میدم دردش کمتر میشه.همین الان شیرش دادم‌بیست دیقه حالت افقی زمان گرفتم بشونمش.میگن جلوگیری میکنه از رفلاکس.تا ببینم چی میسه

بله درسته  باید arباشه ببلاک ضد رفلاکس         دکتر به خواهرم یاد داده بود ...

ممنون.دستت درد نکنه.حتما امتحان میکنم‌.

اره.میپیچه توهم.با دستم اروم ماساژ میدم دردش کمتر میشه.همین الان شیرش دادم‌بیست دیقه حالت افقی زمان ...

دخترمنم همش شکم درد داره امروز ساعت 6صبح خوابیده ساعت 9بیدارشده فقط 3ساعت همش بغلمه.ببرپیش متخصص قطره پدی لاکت. کولیک اید.گرایپ میکسچر میده خوب میشه