2777
2789

سوال ۱ 

الف و د درست 

ب و ج غلط

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نداره من جواب بدم برات ولی بخدا دلم میسوزه این ظلمو کنم 

چون هفتمی 

اینا خیلی خیلی مباحث مهم و پایه ی کل تحصیلته 

اگر الا ب خودت نیا و یه فکری نکنی برا درسات تو سالای بعد خ بدجور  گیر میفتی

تا دبیرستانت حتی اگه بری هنر ریاضی باهاته

ببخشید مث مادربزرگا نصیحت میکنم اما چون خودم کنکوریم و با اینگه معدل هفتمم ۲۰ بود الا درگیر پایه ضعیفم دلم میسوزه و خواهرانه میخوام کمک کنم :)

سوال ۳ میشه 

23+

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
سوال ۱  الف و د درست  ب و ج غلط

ب غلطه چون اعداد کوچکتر از ۰ هم داریم که همون اعداد منفی هستن 

ج غلطه چون برای مثال مثبت ۱۵ و منفی ۶ جوابش میشه مثبت ۹

بنظرتون چطور میشه ریاضی  کلاس هفتم قوی کنم  منبع  سی دی جیزی کسی استفاده نکرده   ...

فیلمای استاد علویان رو براش دانلو کن 

مال داداشمه ظلم چی جون من جواب بده قول میده بخونه 

مال هرکی هست 

توام اگ کمکش کنی داری بهش ظلم میکنی

بزار یبار صفر بگیره

یبار برگش سفید بمونه 

همین صفر میشه براش دلیلی ک بار بعد تلاش کنه 

اگه مطالعات و دینی و چمیدونم تفکر بود این حرفو نمیزدم

ولی تو اگ واقعا خواهر دلسوزی هسی باید بدونی چقدر بعدا قراره سر همین مباحث تا ۶ سال اینده اذیت شه !

مال هرکی هست  توام اگ کمکش کنی داری بهش ظلم میکنی بزار یبار صفر بگیره یبار برگش سفید بمونه&n ...

اذیت چی؟کجای اینده بدرد میخوره؟؟تو مدرسه هم بجای اموزش زندگی و... میان چرت یاد بچه ها میدن..من الان مدرک گرفتم سرکارم و فقط درسای تخصصیمو خوب خوندم و الانم موفقم

اذیت چی؟کجای اینده بدرد میخوره؟؟تو مدرسه هم بجای اموزش زندگی و... میان چرت یاد بچه ها میدن..من الان ...

شما پس کنکور ندادی 

دیپلم نگرفتی 

و و و 

چون اگر واقعا تحصیل کرده بودین متوجه میشدین برای گرفتن مدرک ک کمترینش ویپلمه نیاز ب ریاضی داری

و اگه یه محاسبه محیط و مساحت دایره رو بلد نباشی بهت سیکل هم نمیدن چه برسه کار :)

شما پس کنکور ندادی  دیپلم نگرفتی  و و و  چون اگر واقعا تحصیل کرده بودین متوجه میشد ...

عرضم به خدمتت من الان دارم واسه مهندسی نرم افزار درس میخونم😅اونم دانشگاه ملی