2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

211 بازدید | 11 پست

سلام مامانا من امروز غربالگری رفتم ۱۸هفته۳روزم بود رفتم صدرا گفت دختره اما ۱۱هفته۴روز گفت پسره سونو ۱۵هفتگی هم گفت پسره به نظرتون صد درصد دختره یا جای دیگه برم سونو؟؟؟؟

18 هفته میگن از همه دقیق تره خوش ب حالت علائمت چی بود؟ چی دوست داشتی چی بدت میومد؟ 

خیلی تنبل شدم  حالت تهوع زیاد نداشتم از اول 😂😂ترشی اصلا دوست ندارم ولی عاشق شیرینی ام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تنبل شدم  حالت تهوع زیاد نداشتم از اول 😂😂ترشی اصلا دوست ندارم ولی عاشق شیرینی ام

عزیزززم انشالا ب سلامتی بقلش بگیری منم تنبل شدم شیرینی ام دوست دارم اما حالت تهوع خیلی دارم خدا کنه نی نی منم سالم باشه بعد دختر وای خدا😍😍😍

چون۱۵ هفته گفته پسره یکم عجیبه اخه ۱۵ هفته هم دقیق مشخصه  یه سونو تعیین جنسیت جای دیگه برو&nbs ...

۱۵هفته سونو داخل مطب دکترم گرفتم زیاد پیشرفته نیست گفت بچه چیه گفتم احتمال زیاد پسر گفت درسته پسرا  ولی الان  ۱۸هفته رفتم صدرا گفت صد در صد 

عزیزززم انشالا ب سلامتی بقلش بگیری منم تنبل شدم شیرینی ام دوست دارم اما حالت تهوع خیلی دارم خدا کنه ...

ایشالله که صحیح سالم باشه اول بعدش دختر باشه❤️❤️چند ماهته؟

۱۵هفته سونو داخل مطب دکترم گرفتم زیاد پیشرفته نیست گفت بچه چیه گفتم احتمال زیاد پسر گفت درسته پسرا&n ...

اهان اگه تو مطب بوده که هیچی ،فکر کردم مرکز سونو رفته بودی 

به منم۱۲ هفته گفتن پسره ولی ۱۸ هفته و ۱۵ هفته قطعی گفتن دخمله