2777
2789
عنوان

دروغای باحال

126 بازدید | 19 پست

دروغای باحالی که تو بچگی اطرافیانتون بهتون میگفتنو بیاین تعریف کنید بخندیم😂😂

من خودم یه خال کنار بینیم داشتم و هربار گریه میکردم خواهرم میگفت گریه که میکنی خالت آب میخوره بزرگ تر میشه😂😂

یا چون موهام فر بودن و تو هوا بودن همسایمون بهم میگفت بزرگ که شدی موهات سمت پایین رشد نمیکنه سمت بالا رشد میکنه😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر منو میترسوندن😐میگفتن اگه فلان کارو کنی زنه سیاه میاد میخورت😑😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه دوست بابام بودیم

دخترش میگفت ما الویه رو با گوشت چرخنگ میخوریم

منم باور کردم اومدم برا دوستامم تعریف کردم   

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
بیشتر منو میترسوندن😐میگفتن اگه فلان کارو کنی زنه سیاه میاد میخورت😑😐

زنه سیاه واییی😂😂

ولی همینام باعث ترس در بچگی و فوبیا در بزرگسالی میشه و کاملا اشتباهه

منم همیشه بچه بودم از زنبور میترسوندنم و الآن فوبیای زنبور دارم🤦‍♀️

داداشم  میگفت کسی که دزدی کنه دستاش کوتاه میشن 

یا ۹ سالم بود 🤣🤣🤣 روزه گرفتم بازهم مثل همیشه داداشم سرکارم گزاشت و گفت اصلا نباید بری دسشویی اونقد خودمو گرفتممممم تا قبل اذان 

جیشم ریخت ⁦🤦🏻‍♀️⁩

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

می خوایم بریم آمپول بزنیم

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
زنه سیاه واییی😂😂 ولی همینام باعث ترس در بچگی و فوبیا در بزرگسالی میشه و کاملا اشتباهه منم همیشه ...

دقیقا😂اینا چی فک میکردن پیش خودشون خدا میدونه😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
داداشم  میگفت کسی که دزدی کنه دستاش کوتاه میشن  یا ۹ سالم بود 🤣🤣🤣 روزه گرفتم بازهم ...

🤣🤣🤣🤣

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

یکبار مریض بودم مامان امد من حمام داد  بعد بابا موهامو شونه کرد بعد من تو جمع گفتم من مامان و بابا باهم رفتیم حموم بچه بود 6 ساله ام بود 

قیافه خاله و شوهر خاله ام 🤣🤣🤣😲

بابام😖 

مامانم 😡😡😡😡😫

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
داداشم  میگفت کسی که دزدی کنه دستاش کوتاه میشن  یا ۹ سالم بود 🤣🤣🤣 روزه گرفتم بازهم ...

وایییی چه داداشییی😂😂😂

منم اولین بار که روزه گرفتم همین فکرو میکردم بعد داشتم به خودم میپیچیدم مامانم گفت چرا نمیری دستشویی گفتم کلی زحمت کشیدم روزم باطل میشه😂😂😂