بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا من تو تاپیک ی شوخی کردم این بی دین و نامسلمون منو اینجوری ناراحت کرد صب کن اسکرین بدم
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
ی تاپیک بود خانومه گف من واس کنکور دخترم ۱۰۰ میلیون دادم الان پرومکس میخاد منم ب شوخی گفتم ۵ تومن گیرم بزن ب کارتم برگشته این حدیثو فرستاد بعدم تاپیک زده قشنگ نیس؟؟؟؟
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
ی تاپیک بود خانومه گف من واس کنکور دخترم ۱۰۰ میلیون دادم الان پرومکس میخاد منم ب شوخی گفتم ۵ تومن گی ...
بابا به خدا من اصلا منظورم شما نبودید یه بنده خدایی یه بارگفت چند نفر تدو سایت ازم اخاذق کردن شما اونجا اون حرفو به شوخی گفتین من یاد اون افتادم اینو نوشتم.اگه ناراحت شدین شرمنده واقعا ببخشید.