2777
2789
عنوان

امروز وسط تماس تصویری همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 52 پست

خب شما هم با همکارش سلام علیک میکردی

من با همکار آقا که چند ساله دیگه توی یک اداره نیستیم هنوز در ارتباطیم با خانمشم صحبت میکنم اون آقا هم با همسر من صحبت میکنه 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه لاس زدن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

منم سر این موضوع جنگ بدی راه انداختم.یکماهه باهاش قهرم .یه هفته هم هست اومدم خونه پدرم.

با خواهر دوستش صمیمی بود زن مشتریش باهاش راحت شوخی میکرد و ....من اصلا نمیتونم تحمل کنم

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?

ببین اگه شوهرت کلا اخلاقش اینه تو نمیتونی تغییرش بدی

اگه زیادی هم اعتراض کنی اون کار خودشو انجام میده، منتها یواشکی..

بنظرم تو بیشتر رو خودت کار کن

خودتو بتونی تغییر بدی  تا بقیه رو بنظرم فشار کمتری میاد روت

رو حساسیت هات کار کن

عزیزِدل لایک  نکن
منم سر این موضوع جنگ بدی راه انداختم.یکماهه باهاش قهرم .یه هفته هم هست اومدم خونه پدرم. با خواهر دو ...

من نمیشناسمشون و تا بحال ندیدمشون خیلی چیزا هست ک نمیفهمم هم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
 اشکالش چی بود که خانمه با دختر شما حرف زد؟ کجا پیدا نبودید؟ متوجه نشدم 

تو تماس گلم .منظورم صمیمیت بینشون شما وسط تماس تصویری هر کسی میپرید؟؟و عادیه

شبیه لاس زدن

خیلی این حرف زشته ها 

ماها بیشتر عمرمون توی محل کارمون میگذره همکارامون مثل خواهر و برادرمون میشن خانواده هاشونم برامون محترمن

به نظرت میشه ۸ ساعت با یه نفر هم اتاق باشی اصلا صحبت نکنی؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
مهم اینکه خودشواصلاح کنه....مطمئنا اگه جاتون برعکس بودب شدت برخوردمیکرد....

بله دقیقا دیونه می شه. بخاطر همین منو اسیر خونه و بچه کردع 

خیلی این حرف زشته ها  ماها بیشتر عمرمون توی محل کارمون میگذره همکارامون مثل خواهر و برادرمون م ...

حرف زدن معمولی خیلی فرق داره با شوخی های بیجا.

ای ما و صد چوما ز پی تو خراب و مست ,ما بی تو خسته ایم  تو بی ما چگونه ای?
ببین اگه شوهرت کلا اخلاقش اینه تو نمیتونی تغییرش بدی اگه زیادی هم اعتراض کنی اون کار خودشو انجام می ...

ااعصابت خورد میشه ک با فروشنده و هر جنس مخالفی وقتی باهاشی اینطوره