گفت بزنگ بچه مریض بود ببیندش. یهو همکار ش ک خانمه اومد با دخترم صحبت کردن من پیدا نبودم. خو شم نیومد خیلی وقته همسرم از چشمم افتاده بچه ها چی کار کنم، احساس بدی دارم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم سر این موضوع جنگ بدی راه انداختم.یکماهه باهاش قهرم .یه هفته هم هست اومدم خونه پدرم. با خواهر دو ...
من نمیشناسمشون و تا بحال ندیدمشون خیلی چیزا هست ک نمیفهمم هم
اشکالش چی بود که خانمه با دختر شما حرف زد؟ کجا پیدا نبودید؟ متوجه نشدم
تو تماس گلم .منظورم صمیمیت بینشون شما وسط تماس تصویری هر کسی میپرید؟؟و عادیه
مهم اینکه خودشواصلاح کنه....مطمئنا اگه جاتون برعکس بودب شدت برخوردمیکرد....
بله دقیقا دیونه می شه. بخاطر همین منو اسیر خونه و بچه کردع
ببین اگه شوهرت کلا اخلاقش اینه تو نمیتونی تغییرش بدی اگه زیادی هم اعتراض کنی اون کار خودشو انجام می ...
ااعصابت خورد میشه ک با فروشنده و هر جنس مخالفی وقتی باهاشی اینطوره