2789
عنوان

نمیدونم گیج شدم 😭

151 بازدید | 15 پست

راستشو بخواید من یه دوستی دارم خیلی دختر باحال و خوبیه چند وقته متوجه شدم معدل هاش یکم خراب شده خب منم رفتم تو نخش و فهمیدم که اون یه پسر زندگیشه و به قول خودش که عاشقشه و نمیتونه ازش دل بکنه اون هم همین طور و حتی چند تا دختر هم با تاکتیک های مختلف رفتن پی ویش ولی خب پا نداده طرف حالا همین دختره یه داداش داره که ازش حساب میبره البته داداش خودش که نیست پسر عموشه ولی چون تک فرزندن هر دو مثل خواهر برادر میمونن و تقریبا همیشه هم پیش همن حالا این پسره که دوستم خوشش ازش میاد دوست همین برادرشه و خب داداشش هم روش غیرت داره و حالا به قول دوستم اگه بفهمه این جریانو پسره رو میکشه . حالا دوستم میگه من به هیشکس در این باره نمیگم تا دوسال دیگه که خودش قراره بیاد خواستگاریم چون الان خب اماده نیستن ولی از یه طرفم دوستم چنان عاشقش شده که اگه پسره ول کنه بره دختره دیوونه میشه صد در صد . حالا من موندم باید به کشی بگم نگم به داداشش گم واقعا نمیدونم گیج شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بتوچه ته پیازی یاسرپیاز زندگی هرکسی بخودش ربط داره باباچقدبیکارین ک سرک میکشین توزندگی ادم هرکسی ک وارد رابطه شه خودش فکرشوکرده یامیرسه بهش یاشکست میخوره تاوان میده خودش مسوله بتوچه دیگ

نخیر نگو، به جاش به دوستت کمک کن تا وابستگی شورای کم کنه. 

اصلا گوش نمیدونه هیچ. اینقدر کور شده که نمیتونه ببینه فقط میگه من مطمئنم که میاد خواستگاریم . حالا اگر هم پسره بیاد خوانواده دوستم حتما جواب رد میدن ها ولی خب

بتوچه ته پیازی یاسرپیاز زندگی هرکسی بخودش ربط داره باباچقدبیکارین ک سرک میکشین توزندگی ادم هرکسی ک و ...

خو گلم رفیقمه بهترین دوستمه نمیتونم نابودیشو ببینم . اوک ؟ یعنی اونقدر که وایه اون میترسم واسه خودم نمیترسم 

خو گلم رفیقمه بهترین دوستمه نمیتونم نابودیشو ببینم . اوک ؟ یعنی اونقدر که وایه اون میترسم واسه خودم ...

ببین بهترین رفیق دگ وجودنداره چیزیوبت بگم گوش کن دگ تاتهش برو....

ی رفیق داشتم بهترین رفیقم بود رفت واومد داشتیم ینی یروز صداشونمیشنیدم دیوونه میشدیم همع خانوادمم میدونستن چقدبرام عزیزه هراتفاقی پیش میومد میگفتیم واسه هم ...تا دو روزپیش ک رفیقم خنجربم زد با ی پسره بود عاشقش بود مث همین دوست شما منم میخاستم کمکش کنم ک وابستگیشو کم کنه اما تو روم دراومد بم گف بتوچه عنگ ج...ده بم زد توهین کرد درد ودلی ک باهاش کرده بودم همرو تو روم زد گفتم توبهترین دوستم بودی اما خندید گف دوست چیه من عشقمودوست دارم دگ دخالت نکنیا ورف بلاکم کرد هرچی ک راجب دخترخالم گفتم همرو رف گف ومیونه خالمووماروبهم زد طعمشوچشیدم حالا دگ خوددانی گلم

ببین بهترین رفیق دگ وجودنداره چیزیوبت بگم گوش کن دگ تاتهش برو.... ی رفیق داشتم بهترین رفیقم بود رفت ...

به نظرت نرم به داداشش بگم ولی باهاش حرف بزنم که صدایی از من در نیاد و خودش یجورایی بگه فهمیدم . اخه داداشش خیلی منطقیه میدونم که میفهمه چی میگم 

به نظرت نرم به داداشش بگم ولی باهاش حرف بزنم که صدایی از من در نیاد و خودش یجورایی بگه فهمیدم . اخه ...

نه اصلا ب دوستت بگو خوبیشومیخای بگو دلسوزشی اگ گوش نکرد بگو من وظیفموانجام دادم انشالابرسی بهش همین وظیفه تو همینه امااگ بری بگی اونو بزنن میشه حسادت شیطونی بسپارخودش‌...اگ خدای نکرده بهش نرسید حالش بدباشه وظیفته کنارش باشی وبگی چقدبهش گفتی وگوش نکرده دوست واقعی اینه اما ته دلشوخالی نکن دست خودش نیست عاشقه توخودتم دختری اگ عاشق بودی یکی دخالت میکرد چ حالی داشتی 

نه اصلا ب دوستت بگو خوبیشومیخای بگو دلسوزشی اگ گوش نکرد بگو من وظیفموانجام دادم انشالابرسی بهش همین ...

البته من که نمیدونم عاشقی چیه فقط تو رمانا خوندم😂 برا همین منم نمیتونم خوب درکش کنم ولی امیدوارم خوشبخت شه