2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

99 بازدید | 11 پست

خانما مادرم اون هفته ابروهاش رو میکرو کرد اولش خوب بود ولی بعداز  چند روز خیلی خیلی کم رنگ شد و به قرمزی میزنه از اونجاییم ک ابروهای خودش بیشترش ریخته خیلی زشت شد بنظرتون بعداز چند روز بره ترمیم درست میشه من ک میگم موادش بدرد نخور بود پوست مادرمم چرب بود خوب جذب نشد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۴۰روز فکر کنم باید ترمیم کنی.اگه قرمز شده حتما جنس موادش بد بوده.مادرتون باید قاب و سایه میزدن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
واسه من بعد از یک سال هنوز همونجوریه موادش خوب نبوده حالا بره ترمیم ببینه درست میشه

خیلی زشت شد اولش باز با مداد براش درست میکردم بهنر بود الان قرمز کم رنگ شده دور ابروهاش

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
بعد ۴۰روز فکر کنم باید ترمیم کنی.اگه قرمز شده حتما جنس موادش بد بوده.مادرتون باید قاب و سایه میزدن

منم همین رو میگم چون ابروهاش نا متقارن هستن بالا پایین داره ب منم چیزی نگفت خودش رفت نوبت گرفت آرایشگاه من ک میگم موادش بدرد نخور بود چون قیمتشم کمتر از جاهای دیگه بود

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
آره این خیلی خوبه ابروهای مادرم و خراب کرد 

باز بره ترمیم شاید درست شد

پوست منم چربه و آرایشگرم گفت شاید رو پوستت دوام نداشته باشه اما مونده و خودشم تعجب کرده 😅

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊