2777
2789
عنوان

دعاوختم گره گشا

278 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا تاحالاشده ازیه ختم ودعا یانمازی به طورمعجزه وارحاجت بگیرین بیایین بگین بقیه هم به حاجتای دلشون برسن ثواب داره

خدایاشکرت بابت همه چیز

سوره یاسین

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز اسثتغاثه به حضرت فاطمه ۷ تا ناد علی زیارت عاشورا هدیه به امام زمان  

برای منم دعا کن خیلی خیلی گرفتارم

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

من واسه خودم خیلی ختم وچله گرفتم از هیچکدوم .حاجت نگرفتم ولی برای دیگران هرچی دعا کردم گرفته  

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
من واسه خودم خیلی ختم وچله گرفتم از هیچکدوم .حاجت نگرفتم ولی برای دیگران هرچی دعا کردم گرفته &n ...

الهی پس واسه من دعاکن ازاین بی پولی وبیکاری نجات پیداکنم ودوباره مامان بشم منم دعات میکنم

خدایاشکرت بابت همه چیز