2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر بیماری بچم به هر کی بگی متوسل شدم و از هر ککی بگی کمک خواستم هر چی دلت بخاد نذرش کردم نشد که نشد تا خدا نخواد هیچی نمیشه تا خدا نخواد اماما هم نمیتونن کاری کنن 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
چه خوب  شماکه ساداتی لطغا برای من دعاکن اسمم فرناز

چشم عزیزم اگه خدا لایق بدونه   

الهی که معجزه وار حاجت روا بشی جوری که اشک شوق بریزی

الهی که از همممممممه مهمتر عاقبت بخیررررررر بشی گلم    

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
چشم عزیزم اگه خدا لایق بدونه     الهی که معجزه وار حاجت روا بشی جوری که اشک شوق بریزی ...

قربونت برم من 

الهی خیرببینی منم دعات میکنم

مهربون خانم

لطفا وقتی دعامیکنی ،دعاکنین یه بخت خیلی عالی وموفق وسالم وصالح وشاییته ازهررلحاظ باصلاح خداگیرم بیاد

تورخدادعاکن یه بخت فوق العاده داشته باشم

خودتون میدونین ازدواج بحث یه عمرزندگیع

میشه بفرمایین جدتون کدام امام بزرگوار(ع)می‌باشدخیرببینی

قربونت برم من  الهی خیرببینی منم دعات میکنم مهربون خانم لطفا وقتی دعامیکنی ،دعاکنین یه بخت خ ...

درکت میکنم عزیزدلم  

منم مجردم و خواسته ی قلبیم ازدواج سالم و با شناخت هستش طوری که با رشد معنوی و ... همراه باشه برام

اگه نه ازدواج ناموفق زیاده خدایی نکرده

بله عزیزدلم آقا امام حسن مجتبی (ع)  

چشم گل من   

اگه لایق باشم میون زیارت های روزانه و سفره ی صلوات ها به یادت میمونم همیشه آبجی جان مهربونم      

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
سر بیماری بچم به هر کی بگی متوسل شدم و از هر ککی بگی کمک خواستم هر چی دلت بخاد نذرش کردم نشد که نشد ...

امضاتو خوندم اشکم ریخت انشاالله خدا بهت یه بهترشو وسالم صالح بهت بده عزیزم یاد دوستم افتادم من و خودش باهم باردار شدم دوتاییمون ذوق وشوق داشتیم بعد من دختر بدنبا اوردم اون پسر خیلی خوشحال بود پسر دوست داشت ولی فقط پنج یا شش روز موند بعد اسمونی شد خیلی ناراحت شد خیلی گریه کرد الان دوباره باردار شده الانم خوشحاله انشاالله توهم بزودی خوشحال بشی عزیزم 

خدایاشکرت