2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش؟

112 بازدید | 5 پست

جمعه ای کل روز نبود و سرما هم خورده بود منم پیام ندادم، شنبه خودش پیام داد بخاطر نبودنش روز جمعه گفت که روزای تعطیل تنها راحت تره منم عصبی شدم بحث کردم اخر شبم اوکی شد ادامه ندادیم بحثمونو، یکشنبه یا دیروز صبح بهش پیام دادم حالشو پرسیدم چندتا پیام ردو بدل شد دیدم اعصاب نداره خودشم گفت که حالش خوش نیست برای همین گفتم بهتر باشه و هروقت بهتر شد پیام بده و خدافظی کردیم، دیگه حرف نزدیم تا امروز، نمیدونم چرا دودلم برای پیام دادن اصلا مسئله مهمی نیست اخه، ولی بنظرتون پیام بدم حالشو مختصری بپرسم یا صبر کنم خودش بده، حالا نگید خیانت و نمیدونم این حرفا این بدبخت حوصله خودشم نداره همش درگیر کار و مشکلات خونواده و کلا ببخشید نسبتا ریدست وضعیتش، اعصاب اگه داشت با خود من تفریحی چیزی میکرد   

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
پیام بده

میدونی یجورایی دودلم برا اینکه پیام ندم ممکنه فک کنه بی توجهم درحالی که دوست دارم صحبت کنم باهاش پیامم بدم ممکه حالش اوکی نباشه سرد برخورد کنه اعصابم بهم بریزه،

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی یجورایی دودلم برا اینکه پیام ندم ممکنه فک کنه بی توجهم درحالی که دوست دارم صحبت کنم باهاش پیا ...

یه وقتایی خودمونم حالمون خوب نیسن طرف پیام میده ولی میزنیم تو برجکش و بازم دوس داریم اون باشه

یه وقتایی خودمونم حالمون خوب نیسن طرف پیام میده ولی میزنیم تو برجکش و بازم دوس داریم اون باشه

اره از همین تو برجک زدنه میترسم ، بدم بنظرت؟ 

اره از همین تو برجک زدنه میترسم ، بدم بنظرت؟ 

من چون خودم چشم انتظار ی نگاهشم اخمشم شیرینه برام فقط باشه 

جای تو بودم سعی میکردم باهاش حرف بزنم مردا یکم بدقلقن تو حرف زدن بهش این حسو بده ک تو حال بدشم کنارشی