meki مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 9 عنوان لوپوس 91 بازدید | 5 پست من فقط چند لک روی پایم دوساله زده، هیچ علائم دیگه ای ندارم دکتر ولی لوپوس تشخیص دادهکسایی که لوپوس دارید. چه علائمی دارید؟! 1400/08/24 | 11:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منم_منم عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 5868 عزیزم من تجربه ندارم ولی دکتر حتما از روی آزمایش تشخیص داده دیگه فقط باید همکاری کنی با دکتر که کنترل بشه ایشالا چیز خاصی نیست
meki مدیر استارتر عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 9 درد مفاصل پلاکت خیلی پایین عوارض پوستی هیچ کدوم نداری؟ دو ساله فقط چند تا لکه روی پام تشکیل شده، که اول قرمز بود به مرور قهوه ای شد، به جز این هیچ علائمی ندارم، اکو قلب دادم و کلبه و.. بررسی شد ولی همه چی نرمال بود
koochik عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 4682 من تجربه شو ندارم ولی میدونم که از سردیه.بابد تا میتونی گرمیجات بخوری. لبنیات و برنج و چیزای سرد نخوری آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33995 دو ساله فقط چند تا لکه روی پام تشکیل شده، که اول قرمز بود به مرور قهوه ای شد، به جز این هیچ علائمی ن ... عوارض پوستی منظورم یه چیزی مثل خشکی و سرما زدگی .آزمایشAnaیه همچین چیزی بود، آزمایش خون میگیرن و مشخص میکنه.امیدوارم لوپوس نباشه.بیماری پر عارضه ای.بهش فکر نکن.درد مفاصل و خشکی و خارش پوست و ناراحتی کلیه و ...کلی عوارض داره