2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

132 بازدید | 19 پست

چن روز دیگه عروسی داییمه منو شوهرم و مادرشوهرمو دعوت کرده شوهرم طبق معمول سرکاره مادرشوهرمم نمیزاره بیاد میگه واکسن کرونا نزده درحالی که همین دیروز عروسی پسر عموی شوهرم بین ۴۰۰ نفر اینا ادم بود به شوهرم اینو گفتم بهونه اورد نمیتونه از پله های تالار بالا بره درحالی که تالار اسانسور داره من دیگه هیچی نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم از این به بعد منم مهمونی اقوام اون نمیرم 😞از صبح که چشمامو باز کردم از ناراحتی تو جامم کلی ام کار دارم دلم میخواد تا جا داره گریه کنم😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نیازی نبود مادرشوهرت دعوت کنن توی این کرونا

خب راست میگه واکسن نزده

اجبارش نکن خدایی نکرده اتفاقی  برای مادرشوهرت افتاد از چشم تو میبینه شوهرت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چی بگم  خودتم تنهایی نمی تونی بری

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
وای بیخیال بابا واسه نیومدن مادرشوهرت حرص میخوری و گریه میکنی؟ خودت برو خوش بگذرون

دلم نمیخواد فک کنن من بی کس و کارم مادر خودم که فوت کرده گفتم حداقل مادرشوهرم باشه شوهرمم که هیچ وقت نبوده فقط کار کار کار

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
مادرشوهرتون اهمیت نداره همسرتون نمیتونن مرخصی بگیرن؟ ایشون نیاد درست نیست که

نه کارش یه جوریه نمیتونه 😔💔همیشه خدا تنهام 

شوهرت کارش چیه مگ عروسی شب نبست؟؟

کارش یه جوریه روز و شب نداره 😭😭😭فقط پنجشنبه و جمعه ها هست اون وقتا هم که یا خوابه یا گوش به رنگ که کارش نداشته باشن حس میکنم دارم کم میارم 😭

اصلا نیازی نبود مادرشوهرت دعوت کنن توی این کرونا خب راست میگه واکسن نزده اجبارش نکن خدایی نکرده ات ...

چطور مهمونی ای که نزدیک ۴۰۰ نفر بودن رفت اینجا فوق فوقش ۱۰۰نفریم شایدم کمتر😞از این حرصم میاد اونجا کرونا نبود

سعی کن شوهرت راضی کنی

دیشب کلی بهش گفتم راضی نشد منم بیخیال شدم ظاهرا اما ناراحتم

چطور مهمونی ای که نزدیک ۴۰۰ نفر بودن رفت اینجا فوق فوقش ۱۰۰نفریم شایدم کمتر😞از این حرصم میاد اونجا ...

خب همین دیگه ممکنه ویروس انتقال بده تو باید نگران بقیه باشی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز