سلام دوستان از دیروز با شوهرم دعوام شد قهر کردیم منو بلاک کرد ولی بعد چندساعت درآورد ما عقدیم تو یه کارگاه کار میکنیم مال خودمونه من دیگه نرفتم خونه گفتم اعصاب خانوادم خورد نشه موندم کارگاه شب اومد اینجا اونم ولی هیچی واسه شام نگرفت سردرد شدید گرفتم عین خیالش نبود میگفت الکیه دوباره بحثمون شد دیشب راحت گرفت خوابید صبح هم بدون اینکه واسه صبحانه چیزی برام بگیره گذاشت رفت چیکار کنم به نظرتون دارم اذیت میشم
خسته نباشی دلاور تو تنها نیستی منم از دیروز قهرم😏✋
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
امروز بیست و هفتم آبان هزار و چهارصد و دو تصمیم گرفتم با اراده و انگیزه در کنار دوستای مجازیم دوباره رژیم و کاهش وزن رو شروع کنم قبلا تونستم بیست کیلو وزن کم کنم پس الانم بایییید بتونم
سرسنگین باش باهاش وقتی یه مدت گذشت بشین منطقی باهاش حرف بزن،ولی نگو چرا برام غذا نگرفتی و ...بگو من مطمئن بودم بفکرمی ولی چی شده که انقدر کلافه وخسته برخورد میکنی.باحرف همه چی میشه