2777
2789

تجربی 

انسانی اسون تره

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

تمامی رشته ها سختن 

چیزی به اسم آسون ندارن 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوتا خوبن انسانی آسونتره البته نه خیلی

تجربی خب مشخصه دیگه: دکتر بقیه شو نمیدونم 😐

انسانی: معلم، وکیل و...

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗

بستگی به توانایی خودت داره اگه چیزی مثل ادبیات و تاریخ و دوست داری انسانی راحت تره اگه از علوم و فیزیک خوشت میاد و از موارد انسانی بدت میاد تجربی راحت تره

مهربون باشیم هیچکس نمیدونه آخرین بار چه وقتیه آخرین سلام،آخرین خداحافظی،آخرین سفر،آخرین نگاه :)

بازار کار انسانی خرابه 

تجربی بازار کارش خوبه منتها سخته رقابت دیگه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

انسانی بر خلاف اینکه گفتن اسونه خیلی سخت تره 

دروسش از تجربی زیاد تره 

تو کنکور تعداد سولاتش بیشتره 

دروسی مثل فلسفه و معارف تخصصی و عربیش و فنونش سنگین تره 

علاوه بر اینکه حفظیات خوبی باید داشته باید مطلب رو خوب بفهمی 

تجربی نمیگم سخته ولی دواطلب توش به شدت بالاستتتتتت و ورودش رو باید با عشق و علاقه زیاد بری چون خیلیا هستن وسط سال به رشته های کم هم راضی میشن نباید با اون سطح برسی 

تجربی بازارکارش نسبت به رشته های دیگه خوبه ولی رشته هایی مثل ژنتیک و زیست و شیمی و اینا که تو دانشگاه خونده میشه بازار کار نداره 

بچه های انسانی روانشناس و مدیران  و وکلا و حسابدار میتونن بشن ولی تو کارشون باید خفن و حرفه ای باشن 

جدا؟؟ دختر بزرگم کلاس نهمه بین تجربی و انسانی مونده البته ادبیات رو خیلی دوس داره

من معدلم عاالی بود...نمونه تجربی قبول شدم...همه اصراار کردن برم تجربی...پیش مشاورم بردن منو😂😂

ولی هم از فیزیک و شیمی بدم میومد...هم سخته قبولیش...خون دل خوردن داره😁

اومدم انسانی و راااضیم..مدرسه نمونه فرهنگ‌،،مخصوص انسانیاس..😃

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒