ببخشید یک سوالی داشتم کسی میدونه قیمت طلا دست دو چجوری محاسبه میشه؟ یعنی اجرت ساخت که در وزن ضرب نشه ، بعد اون درصد مالیات و سود طلا فروش چجوری حساب میشه؟ اگر بلدید یک مثال بزنید من متوجه بشم ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هفته گذشته بون اجرت خریدم عزیزم واسه من 6درصد حساب کرد همون میشه تحت عنوان سود یا مالیات درصد دیگه ای اضافه نکرد اخه ازش پرسیدم چجوری محاسبه میکنی خودشم گف بعضیا 7درصد حساب میکنن
زرگرها و عموم مردم، طلای بدون کارمزد را با طلای دستدوم یا طلای مستعمل و استفاده شده یکی میدانند. به این دلیل که طلافروش، کارمزد آنها را صفر در نظر میگیرد، فرقی بین آنها قائل نمیشود. اگر طلایی بدون کارمزد یا دستدوم باشد، دیگر بابت هر گرم طلا لازم نیست اجرت ساخت و مالیات ارزش بر افزوده را بپردازید. و فقط طلافروش همان ۷% سود مغازه را از شما میگیرد. فرض کنید سرویس ۴۰ گرمی بالا بدون کارمزد باشد، در این صورت قیمت آن اینگونه محاسبه میشود و فروشنده مالیات ارزش بر افزوده و اجرت ساخت را از آن کم میکند: