2777
2789
عنوان

طلا دست دو

256 بازدید | 14 پست

سلام خانم های گل

ببخشید یک سوالی داشتم کسی میدونه قیمت طلا دست دو چجوری محاسبه میشه؟ یعنی اجرت ساخت که در وزن ضرب نشه ، بعد اون درصد مالیات و سود طلا فروش چجوری حساب میشه؟ اگر بلدید یک مثال بزنید من متوجه بشم ممنون  

سلام پول اجرت ومالیات دیگه نداره

مالیات و میگیرن ولی اجرت نمی‌گیرن.ولی سود هر طلا فروش فرق می‌کنه بعضی ها هفت درصد هستن بعضی ها پنج درصد 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالیات و میگیرن ولی اجرت نمی‌گیرن.ولی سود هر طلا فروش فرق می‌کنه بعضی ها هفت درصد هستن بعضی ها پنج د ...

خب همونو عزیزم می گم منظورم اینه که چجوری حساب میشه. مثلا سود طلا فروش و بگیر 7درصد. با گرمی 1253288 تومن امروز

خب این سود طلا فروش. مالیات 9 درصد چی؟

من هفته گذشته بون اجرت خریدم عزیزم واسه من 6درصد حساب کرد همون میشه تحت عنوان سود یا مالیات درصد دیگه ای اضافه نکرد اخه ازش پرسیدم چجوری محاسبه میکنی خودشم گف بعضیا 7درصد حساب میکنن

خدا        
من هفته گذشته بون اجرت خریدم عزیزم واسه من 6درصد حساب کرد همون میشه تحت عنوان سود یا مالیات درصد دیگ ...

آهان . اکی عزیزم ممنونم از راهنماییت

درخواست دوستی بهت میدم قبول کن

زرگرها و عموم مردم، طلای بدون کارمزد را با طلای دست‌دوم یا طلای مستعمل و استفاده شده یکی می‌دانند. به این دلیل که طلافروش، کارمزد آن‌ها را صفر در نظر می‌گیرد، فرقی بین آن‌ها قائل نمی‌شود. اگر طلایی بدون کارمزد یا دست‌دوم باشد، دیگر بابت هر گرم طلا لازم نیست اجرت ساخت و مالیات ارزش بر افزوده را بپردازید. و فقط طلافروش همان ۷% سود مغازه را از شما می‌گیرد. فرض کنید سرویس ۴۰ گرمی بالا بدون کارمزد باشد، در این صورت قیمت آن این‌گونه محاسبه می‌شود و فروشنده مالیات ارزش بر افزوده و اجرت ساخت را از آن کم می‌کند:

خدا        
قیمت طلا به روز ضربدر 5 الی 7درصد ضربدر گرم

مثلا امروز قیمت طلا دست دو گرمی 1/253/288 تومن هست. بعد 10 گرمش میشه:

1/253/288*10گرم*7درصد

7درصد 1/253/288 ؟؟؟؟ البته میشه ضربدر 0.07 هم کرد راحت تره

2790
2778
2791
2779
2792