2777
2789

با هیچی خوب نشدم 

سینوس هام پر عفونته

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

زالو حجامت بین دو ابرو بخور مچلاق دونه دادن اسفند دود کردن کپسول آموکسی سیلین یا کلاو با شربت گیاهی

بادکشی ویکس روغن مالی پیشانی. ویکس در اطراف سوراخ بینی و محل سینوزیت 

اگر با حمام رفتن و یخ کردن سینوزیت گرفتی هم دوباره باید بروی حمام و مواظب باشی یخ نکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که خوب نشدم اما کنتراش میکنم... موقع بیرون رفتن جلو بینی و پیشونی ببنید تا باد بهشون نخوره.. با کلاه و شال. یا همون ماسک هم خیلی غنیمته.. 

روغن سیاهدانه هرشب بمالید به پیشونی و داخل بینی باهاش چرب کنید.

بخور، اینروش خیلی خوبه... اب و کمی نمک.. از بینی بکشید به سمت حلق.. تا کامل شستشو بده.. 

بخور عنبر نسا هم  خوبه

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
روغن بتفشه کنجدی بریز تو بینی ات هر شب ۲ قطره هر سوراخ 

گفتن روغن سیاه دانه هم حوبه،گرفتم،دو شب دوقطره تو بینیم ریختم،چنان زهر بود که حالم بد شد،دیگه نریختم،،روغن بنفشه هم اینجوریه؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

من فقط با کوبیده ی میخک و نبات شبی یه قاشق جایی خوری خوب شدم 

برای من بخاطر سردی معده بود 

و روغن سیاه دونه میمالم پیشونیم

همیشه ی خدا تو عذاب بودم و با نسیم ملایم گرمم سینوسام عفونی میشد و سردرد میشدم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
گفتن روغن سیاه دانه هم حوبه،گرفتم،دو شب دوقطره تو بینیم ریختم،چنان زهر بود که حالم بد شد،دیگه نریختم ...

من خودم روغن بنفشه می ریختم یه کم میسوزوند اما حسابی تخلیه میشه سعی کن اصلش را بخری حتما روغن بتفشه کنجدی بخر تاکید میکنم کنجدی چون زیتون یا بادام برا پوسته نن از عطاری طب اسلامی میخرم سفیده قوطیش

من خودم روغن بنفشه می ریختم یه کم میسوزوند اما حسابی تخلیه میشه سعی کن اصلش را بخری حتما روغن بتفشه ...

فدات شم مرسی

از پستت اسکرین میگیرم😘

خدا خیرت بده

خاله من سینوزیت داشت خیلیم اذیت میشد طفلک با یه باد کوچیک سریع سردرد میگرفت

دخترخالم گفت بردنش پیش دکتر شاهرخ خوش سیرت اگه اسمشونو اشتباه نگفته باشم خیلی رلضی بودن آندوسکوپیم کرده الان خوب خوب شده