2821
2789
من ۶ ساله ازدواج کنم چیو میخوام ول کنم نه بابا خودمم میدونم براش جذابیتی ندارم کاملا محسوسه برام&nbs ...

حالا اون هوریه بهشتیه؟!اونم عیب و ایراد زیاد داره که اصلا مال تو پیشش به چشم نمیاد،در ضمن هر کی یه ایرادی داره

و هیچکس زیبایی مطلق نیست

یکی صورتش پره جوشه،یکی موهاش کم پشتخ،یکی باسن و سینش تخته،یکی چاقی زیاد از حد داره یکی لاغری بیش از حد

یکی کلا فرم صورتش جوریه که کجه انگار،

ولی در یک مجموعه که در نظر بگیری همشون زیبایی های هم دارن😍😍شمام مثل بقیه

حالا یه تاپیک بزن بگو شوهرتون از چیه شما خوشش نمیاد از نظرتون،هر کسی چیزی داره برای گفتن

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا اون هوریه بهشتیه؟!اونم عیب و ایراد زیاد داره که اصلا مال تو پیشش به چشم نمیاد،در ضمن هر کی یه ا ...

ولی همه یه ویزی دارن که برای همسرشون جذابه ولی من پرسیدم گف بهت دقت نکردم تا حالا.یعنی چی اخه 😐☹️ من خودم میدونم براش جذاب نیستم از رفتاراش میدونم.هر طور لباس بپوشم یا ارایش کنم انگار نه انگار اصلا براش جذابیت ندارم

ولی همه یه ویزی دارن که برای همسرشون جذابه ولی من پرسیدم گف بهت دقت نکردم تا حالا.یعنی چی اخه 😐☹️ م ...

خب مشکل از اونه که نمیبینه،حتما درگیری ذهنی راجب کارش داره

مردا وقتی درگیری ذهنیشون زباد باشه نمیتونن به این چیزا توجه کنن

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
2823
2791
2779
2792