2821
2789
شوهر م میگفت عاشق اندامت شدم حالا همیشه مجرد بودم خیلی از چشمام تعریف میکردن اما شوهرم هیچوقت نگفت ...

حتما چون چشاتو خیلیا میگن شوهرت خواسته خاص باشه😂

نه از لحاظ ظاهری زیاد چنگی به دل نمیزنم حتی موهام کامل ریخته ولی نمیدونم دیگه .

عشق به ظاهر نیس... اگه دوست نداشت که باهات ازدداج نمیکرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم اینایی که گفتن جلوش نبوده که بخواد خاص باشه کلا خانوادگی ازهود مچکرن😁 بجاش از خودش خیلی ت ...

باز میگه اندامتو دوس دارم.من پرسیدم گف بهت دقت نکردم

به من میگه شبیه پسر خاله کلاه قرمزی هستی 😐☹️☹️☹️😩

شوخی میکنه

بعضیا اینطورن زیباییه کسی رو به روش نمیارن که نکنه طرف اعتماد به نفسش بره بالا ولش کنه

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
شوخی میکنه بعضیا اینطورن زیباییه کسی رو به روش نمیارن که نکنه طرف اعتماد به نفسش بره بالا ولش کنه

من ۶ ساله ازدواج کنم چیو میخوام ول کنم نه بابا خودمم میدونم براش جذابیتی ندارم کاملا محسوسه برام  و اینکه نمیدون چرا اواخر اون یه دسته مو هم که داشتم ریخته خیلی احساس بدی دارم میدونم کلمو میبینه یه جوری نگاه میکنه

من ۶ ساله ازدواج کنم چیو میخوام ول کنم نه بابا خودمم میدونم براش جذابیتی ندارم کاملا محسوسه برام&nbs ...

شاید خودت زیاد حساس شدی نسبت به موهات و قیافه ات،دوستت داشته خواسته که باهات ازدواج کرده دیگه.