سلام دوستان .من یه دختر یه سالو سه ماهه دارم..میخوام برای پسر اقدام کنم چون سنمم بالاس .۳۸سالمه.چندوقت پیش رفتم دکتر یسری آزمایشو اینا ب ام نوشت برای شوهرمم نوشت .گفت قندو چربی اینا یکم بالاس.بعدش معاینه کرد گفت وضعیت تخمدانتم خرابه کوچکه و داری نزدیک به یائسگی میشی باید زودتر به داد خودت برسی.بعدم گفت من برای تعیین جنسیت فقط آی وی اف میکنم .یسری همکاریهای مکمل تقویتی بهم داده .گفته ماه بعد پریودی بیا ..تورو خدا یکی به من بگه من چه کنم .هم هزینه اش برام زیاده هم ازدواجش میترسم هم کسی نباید بدونه .اصن اینجوری دوست نداشتم.یوقتا به سرم میزنه میگم خودم تو روزای تخمک گزاری اقدام کنم ۱۴ ۱۶ ۱۸ ۲۰ شاید شد .از اونور میگم ریسکه ..آخه من به خودم میگم من که دخترم رو راحت باردار شدم شاید اینم بشه ..اصن خیلی حالم خرابه .بنظرت ن چه کنم خودم اقدام بکنم ؟ یا نه.کسی مث من بوده یاهس ت؟ازاونور من ۹ماهه پدر عزیزمو ازدست دادم میگم نکنه خودم با دست خودم یه غم دیگه بیارم تو زندگیم.اینم بگم من عاشق دخترمم .ولی چه کنم برنامه زندگیم این بود که یه دختر یه پسر ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو سال و نیم توی شرایط الان شما بودم البته سنم کمتره رفتم پیش یه دکتری که گفت با ای یو ای برات انجام میدم دو بار ای یو ای کردم نشد ماه بعدش ناخواسته باردار شدم و دختر شد حالا میگم کاش همون اول ای وی اف میکردمو خودمو راحت میکردم حالا هزینه اش یه بار بود دیگه
برنامه زندگی با خواست ما جلو نمیره با خواست و اراده خدا جلو میره تو سرنوشتت اگه پسر باشه بدون کاری پسردار میشی اگرم نباشه هزارتا کارم بکنی فایده نداره و دختر میشه . من خودم جنسیت برام مهم نبود هیچکاریم نکردم یه پسر و دختر دارم . زن داداش جاریم بچه سومشو کلی رژیم گرفت و دکتر رفت یکسال الان دختر سومش ۵ماهشه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
زن عموی من lvf کرد پسرمیخواست نه تنها پسرنشد بله یه دختر مریض و به این دنیا آورد حتی توی غربالگری هم مریضیشو نشون نداده بودبعداز به دنیا اومدن فهمید که کارازکارگذشته بود ازتون خواهش میکنم توکارخدا دست نبرید،دیدم که میگم
عزیزم شماهم بهتره فقط رژیم رعایت کنین مثلا گرمی زیاد بخورین خرما،معجون افلاطون،زیتونو...... امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد
دوست من دو تا پسر داره و عاشق این بود که دخترم هم داشته باشه کلی پرس و جو کرد برای تعیین جنسیت...آخر سر گفت میسپرم به خدا ، الانم هفت ماهه بارداره دختر...
[QUOTE=215444655]برنامه زندگی با خواست ما جلو نمیره با خواست و اراده خدا جلو میره تو سرنوشتت اگه پسر باشه بدون کاری پ ...[/QUOTEعزیزم اخه دکتر بهم گفته مشکل داری