2777
2789
عنوان

عزیزای دلم بیاین کمک دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هنوز،یکماهم نشده گفتی،میخام جوا مثبت بدم چطور فوریم رابطه داشتی ف نکنم هیچ دختری،اینجوری زود وا بده عجبببببب

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

تاپیک قبلیشم بخونین 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
شما هنوز،یکماهم نشده گفتی،میخام جوا مثبت بدم چطور فوریم رابطه داشتی ف نکنم هیچ دختری،اینجوری زود وا ...

به زندگی مردم چیکار داری😐

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝