2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون پولا به درد نمیخوره نهایت ۱۵ میلیون

نه بابا مگه چند وقت پیش ندیدین اخبا شبکه دو نشون داد زنه مهرش ۱۰۰۰ شاخه گل رز بود به همسرش گفته پولشو بهم بده شوهره گفته نه هرچی مهرت بوده همونو میدم رفته هزارتا شاخه گل اورده داده دختره دختره هم همه رو برده بود سر قبر شهیدا

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ
حق فرزندان و حق طلاق مهم تر از مهریه هست و بهش بگو به جای مهر طلای زیاد بخره الکی بگو پس اندازیه برا ...

چرا حق طلاق و فرزند مهم تر از مهریه ست؟؟!

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
مطمئن باش ک اونا قبول نمیکنن زرنگ تر از این حرفان وقتی گفته واسه اثبات ب خانوادم پس با اپارتمانم مخ ...

اره.ی گمکی بهم بکن فکرم درگیره.ی زمان میگفت ۱۴ گفتم باسه فکر نمیگردم‌جدی شه و ازدواج کنیم.اللنم نمیتونم از زیرش در رم.همدیگرم دوس داریم

خدایا رهایم نکن😔

نه بابا مگه چند وقت پیش ندیدین اخبا شبکه دو نشون داد زنه مهرش ۱۰۰۰ شاخه گل رز بود به همسرش گفته پولش ...

خب چه فایده داشته برا دختره😕

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
مطمئن باش ک اونا قبول نمیکنن زرنگ تر از این حرفان وقتی گفته واسه اثبات ب خانوادم پس با اپارتمانم مخ ...

ولی یبا بهم گفت ماشینو خونه به اسمت میزنم بعدا .فقط سر عقد  ۱۴ تا کن بخاطر خانوادم

خدایا رهایم نکن😔

اره.ی گمکی بهم بکن فکرم درگیره.ی زمان میگفت ۱۴ گفتم باسه فکر نمیگردم‌جدی شه و ازدواج کنیم.اللنم نمیت ...

حالا فعلا بگو خانوادم مخالفن 

بگو هر راه دیگه ای بزاری قبول میکنم ب جز این