2777
2789
عنوان

مهریه

413 بازدید | 58 پست

میخوام مهریمو ۱۴ سکه بکنم.کنارش چ جیزایی  اصافه کنم 😬مثلا  بگم نصف داراییش مال من باشه؟.من  خوب قوانینو نمیدونم کسی هست کمکم کنه.دوست پسرم میگه برا اینکه انتخاب خورمی برا ثابت کردنت به خانوادم  میخوام مهریو ۱۴ تا بکنی

خدایا رهایم نکن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به شما نصیحت گول این حرفارو نخور عزیزدلم برامنم اومده بودن خواستگاری میگفت با داداشم قرار گذاشتیم زن گرفتیم ۱۴ تا سکه مهرشون کنیم ولی مامانم زیر بار نرفت 

الان آدم گل وبلبله نمیفهمه خدایی نکرده زبونم لال به یه مشکلی بخوری میبینی همین مهریه چقدر مهمه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بگو حق تصنیف اموال و حق اشتغال ،حق تحصیل اینجور چیزا بهت بده .یا خونه بندازه پشت قباله ات میتونی کنارش بگی به تعدادی ک دوست دارین شاخه گل رز هم بنویسن .یا یه حج عمره و عتبات هر کدوم رو خودت صلاح میدونی 

اسی چون از در دوستی در اومده میتونی به اندازه سال تولد شاخه گل رز هم بنویسی مثلا داری رمانتیک بازی در میاری .خدایی نکرده زبونم لال زبونم لال به مشکل خوردین قیمت رز رو حساب میکنن و به عنوانه مهریه میدن بهت 

حق فرزندان و حق طلاق مهم تر از مهریه هست و بهش بگو به جای مهر طلای زیاد بخره الکی بگو پس اندازیه برای ایندمون و این حرفا ولی هیچ وقت نفروش همون ۱۴ تا سکه هم خیلی میشه ولی بگو ۱۱۴ تا

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ

دروغ میگه میخواد از زیرش در بره الان پسرا حرف حرف خودشونه  یعنی اون نشسته ماانش تایید کنه اگه حرف خانوادش براش خیلی مهمه اصلا باهش ازدواج نکن چون یاد میگیره همیشه تو وخواسته هاتو قربانی خانوادش کنه

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ