2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

103 بازدید | 17 پست

سلام 

امروز من دوتا دندونم عصب کشی کردم الان پنبه های داخلش در اومده ایرادی نداره بنظرتون اگه چیزی بخورم بره توش؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عاقا درد  داشت؟؟؟

من پر کردم اما عصب کشی نکردم 

ولی طوری غذا بخور نره توش یا بزنگ از دکترت بپرس فردا 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

براشوهرمنم دراومده اشکال نداره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براشوهرمنم دراومده اشکال نداره

امروز عصب کشی کردن؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

عاقا درد  داشت؟؟؟ من پر کردم اما عصب کشی نکردم  ولی طوری غذا بخور نره توش یا بزنگ از دکت ...

ن فقط بی حسیش دارم بادندونای جلوم میخورم😭

امروز عصب کشی کردن؟

چندروز پیش

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
میشه هزینه هر دندون رو بگی و اینکه کدوم شهری؟ 

تهرانم امروز دوتا عصب کشی کرد ی تومن گرفت حالا پرکردنشو برم ببینم چقد میگیره

ن فقط بی حسیش دارم بادندونای جلوم میخورم😭

عزیزم حتما حتما ژلوفن بخور

حتی اگه درد نداری بخور بازم

من ساعت ۸ که کارم تموم شد ساعت ۹ بی حسیش انگار کمتر میشد به مرور زمان برای همین فوری یه ژلوفن خوردم تا صبح با خیال راحت خابیدم

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
عزیزم حتما حتما ژلوفن بخور حتی اگه درد نداری بخور بازم من ساعت ۸ که کارم تموم شد ساعت ۹ بی حسیش ان ...

ژلوفن ندارم متاسفانه.اما مسکن دندون درد داشتم خوردم

عاقا درد  داشت؟؟؟ من پر کردم اما عصب کشی نکردم  ولی طوری غذا بخور نره توش یا بزنگ از دکت ...

ارع باید زنگ بزنم

برا درش چ مسکنی میخوردن

اون قرص اصلا نمیخوره حتی ازدردبمیره

اون قرص اصلا نمیخوره حتی ازدردبمیره

ای وای چ تحملی