2777
2789
عنوان

پسرم تب داره

119 بازدید | 18 پست

دست و پاهای پسرم یخه سر و بدنش داغ ینی تب کرده؟ اولین باره اینجوری شده ۴ سالشه همش بیدار میشه میگه لالایی بخون انگار بیحاله

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستمال نخی با آب گرم بشور آبشو بگیر بزار رو پیشونیش پتو بکش روش تا کمرش

اگه تبش بالای ۳۸ استامینوفن کودکان بهش بده حتما دوبرابر وزنش

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

عزیزم 

سرماخورده 

احتمالا فشارش میزآن نیست 

مایعات شیرین بده . مثل ابمیوه طبیعی و شریا یا قرص سرماخوردگی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

دختر  منم هفته قبل اینجور شد بردم دکتر گفت سرما خورده ولی هیچ علامتی جز تب نداشت چند روز تب داشت

شماهم با استامینفون واگر نمیخوره با شیاف تبش بیار پایین خوب میشه انشالا فردا هم ببرش دکتر ولی نخواب هپش مراقبش باش 

عزیزم  سرماخورده  احتمالا فشارش میزآن نیست  مایعات شیرین بده . مثل ابمیوه طبیعی و ...

الان فقط میگه رو پات بخوابون حتی نتونستم دما سنج رو بگیرم همین الان یدفه دیدم داغ شده پاهاش یخ زده یدفه شد بعد فهمیدم واس همین همش بیدار میشه مگه میشه اینقدر یهویی تب کنه

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

دختر  منم هفته قبل اینجور شد بردم دکتر گفت سرما خورده ولی هیچ علامتی جز تب نداشت چند روز تب داش ...

یکی دو هفته س ک آبریزش بینی داشت و سرفه میکرد شربت اصلا نمیخوره بردیم دکتر یکی آمپول داد به زور شربت میدم پس شیاف بزارم؟ از وقتی کوچیک تر بود دلم نیومد شربت بدم واس همین عادت نکرد بهش تو آبمیوه و آب میریختم میخورد حالا بزرگ شده اونم نمیخوره میگه آب کثیفه عوض کن🥴 چجوری به شربت عادت بدم؟ 

یکی دو هفته س ک آبریزش بینی داشت و سرفه میکرد شربت اصلا نمیخوره بردیم دکتر یکی آمپول داد به زور شربت ...

براش توضیح بده بگو اگه این شربت نخوری اذیت میشی وتب میکنی،اگرم راضی نشی مجبورم بزور با قطرت چکون بندازم تو حلقت!ذگرم دیدی حریفش نمیشی بگو مجبورم برات شیاف بزارم و اگرم مجبور شدی شیاف۱۲۵کودکان براش بزار

الان فقط میگه رو پات بخوابون حتی نتونستم دما سنج رو بگیرم همین الان یدفه دیدم داغ شده پاهاش یخ زده ی ...

چون بچه ست به زنگ به اورژانس بزن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
چون بچه ست به زنگ به اورژانس بزن

واقعا؟ لپاش قرمز شده😢

از دما سنج می‌ترسه چیکار کنم؟ 😭 شوهرم نیس تهرانه ما شهرستانیم خونه مامانم مامان بابام خوابن تو رو خدا بگین چیکار کنم 

براش توضیح بده بگو اگه این شربت نخوری اذیت میشی وتب میکنی،اگرم راضی نشی مجبورم بزور با قطرت چکون بند ...

پس فعلا باید شیاف بزارم