2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

123 بازدید | 16 پست

دختراااا حالم خیلی داغانه 😩

خونه مادرشوهرم می‌شینم تو یه ساختمون بعد،واحد ما الان درحال یه بنایی جزئیه!

الان دوروزه اومدیم باهم زندگی میکنیم چون فعلا خونمون نمیشه رفت.منم هر لحظه استرس دارم احساس نفس تنگی میکنم انگار دارم خفه میشم.خونه مامانم هم نمیشه رفت!خواهر برادر هم دارم ولی روم نمیشه برم خونشون نمیدونن من تو چه حالیم هیچ دوستیم ندارم یکم باهاش دردودل کنم،یعنی دوستام اصلا تا من زنگ و پیام نزنم سراغمو نمیگیرن،خییییییلی احساس تنهایی میکنم😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم میخواد یه دوست پایه داشته باشم باهاش برم بیرون و یکم خوش بگذرونم،چون شوهرم از صبح تا شب ساع ...

مگه کارش چیه؟زندگی ک همش کار نیس پس چرا ازدواج کرده نسبت ب شما وظایفی داره باهاش صحبت کن حال دلتو بگو بگو بهش نیاز داری 

خب تو طول روز که با مادرشوهر م هستیم یکسره صحبت می‌کنه و یه حرفایی میزنه که باعث استرس من میشه

ولش کن ب حرفاش  توجه نکن زیاد استرس برات خوب نیس ب بچه هم منتقل میشه نااروم میشه

فعلا ک بچه ات کوچیکه کرونا هم هست یکم سخته

البته یه وقتایی با زنداداشم دردودل میکنم همیشه میگه هروقت ناراحتی بیا پیشم بهم بگو به مامانت اصلا نگو،ناراحت میشه!ولی روم نمیشه برم خونش چون تازه مهمونش بودم

مگه کارش چیه؟زندگی ک همش کار نیس پس چرا ازدواج کرده نسبت ب شما وظایفی داره باهاش صحبت کن حال دلتو بگ ...

هم فروشگاه اینترنتی داره هم داره کار تولیدی می‌کنه!خب طفلک اونم برای ما زحمت می‌کشه که زودتر به یه رفاهی برسیم

هم فروشگاه اینترنتی داره هم داره کار تولیدی می‌کنه!خب طفلک اونم برای ما زحمت می‌کشه که زودتر به یه ر ...

خب عزیزم ی قسمت از رفاه ارامش روحی شماس 

شما ارامشن داشته باش ولی قصرت از طلا باشه بی ارزشه