2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست
الان رشک تو سرتون نیست ؟اخه خلاصی ازش راحت نیست اصلا

حالا تو قراره کلی هزینه کنی شامپو بخری درست؟ بیا و به من اعتماد کن.اگه خلاص نشدی من ک تو تاپیکت پست گذاشتم هر جی خواستی بگو.من بخدا برا ثوابش دارم میگم بهت چون میدونم چ چیزیه.ب جات بچم‌ن تبلیغه نه چیزی.بازم هرجور خودت میدونی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بایر از این قطره دیگه چه کارا کردی؟ و اینکه من چطوری اون قطره رو بخرم؟

قطره نیست مث شربت سفیده تو جا شربتی.تو خصوصی گفتم.میریزی تو یه ابماش با یه لیوان اب.متو حموم میپاشی ب موهاتو شونه میکنی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
رشک سفیده ؟نرمه؟

حالت نقره ای داره تو مو معمولا یه جوری بری بزنه انگار . اونهایی که من دیدم انققدر ریز بودن اصلا سفتی و نرمیشون معلوم نبود . اگه نمیدونستم مبتلا شدن شاید اصلا متوجه وجودشون نمیشدم

رشک سفیده ؟نرمه؟

اره

حالت نقره ای داره تو مو معمولا یه جوری بری بزنه انگار . اونهایی که من دیدم انققدر ریز بودن اصلا سفتی ...

خب پس چطور بعضیا میتونن ببینم و‌جداش کنم از مو!

خب پس چطور بعضیا میتونن ببینم و‌جداش کنم از مو!

به سختی مامانم ک خودشون تو محل کار موارد مبتلا داشتن میگفتن نداری من چیزی نمیبینم یکی از بستگان که چنند بار مبتلا شده بودن بندگان خدا و با تجربه بودن نگاه کرد ده پونزده تا دراورد به قدری ریز که بعضا تو زاویه خاص دیده میشدن . مامانم ک با عینک و با دقت زیاد پیدا میکردن نمیتونستن جدا کنن کلا مو رو قیچی میکردیم 

به سختی مامانم ک خودشون تو محل کار موارد مبتلا داشتن میگفتن نداری من چیزی نمیبینم یکی از بستگان که چ ...

مرسی از اطلاعات منم تو سرمامانم یه چیزای محوی فقط دیدم