حالا تو قراره کلی هزینه کنی شامپو بخری درست؟ بیا و به من اعتماد کن.اگه خلاص نشدی من ک تو تاپیکت پست گذاشتم هر جی خواستی بگو.من بخدا برا ثوابش دارم میگم بهت چون میدونم چ چیزیه.ب جات بچمن تبلیغه نه چیزی.بازم هرجور خودت میدونی
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
عزیزم بایر از این قطره دیگه چه کارا کردی؟ و اینکه من چطوری اون قطره رو بخرم؟
قطره نیست مث شربت سفیده تو جا شربتی.تو خصوصی گفتم.میریزی تو یه ابماش با یه لیوان اب.متو حموم میپاشی ب موهاتو شونه میکنی
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
حالت نقره ای داره تو مو معمولا یه جوری بری بزنه انگار . اونهایی که من دیدم انققدر ریز بودن اصلا سفتی و نرمیشون معلوم نبود . اگه نمیدونستم مبتلا شدن شاید اصلا متوجه وجودشون نمیشدم
به سختی مامانم ک خودشون تو محل کار موارد مبتلا داشتن میگفتن نداری من چیزی نمیبینم یکی از بستگان که چنند بار مبتلا شده بودن بندگان خدا و با تجربه بودن نگاه کرد ده پونزده تا دراورد به قدری ریز که بعضا تو زاویه خاص دیده میشدن . مامانم ک با عینک و با دقت زیاد پیدا میکردن نمیتونستن جدا کنن کلا مو رو قیچی میکردیم