2777
2789
عنوان

سرفه های خلط دار فقط هنگام خواب

838 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه دختر ۲ ساله دارم من ۳ شنبه هفته پیش سرما خوردم ک سریعا رفتم دکتر و دارو بهم داد فرداش هی بویاییم قطع و وصل میشد دوروز اینجوری بود میرفت میومد تا اینکه روز سوم درست شد ناگفته نمونه من دو دز واکسنمو زدم خیلیا گفتن کرونا خفیفه بعد حال عمومیم الان شکر خدا خوبه اما همچنان سرفه هام ادامه داره اما سرفه هامم اونقدر نیست ک نگران کننده باشه اما دخترم از من سرما خوردگی گرفت سریعا بردم دکتر توی طول روز کلا گوش شیطون کر حالش خوبه فقط یه مقدار اشتهاش کم شده اما به محض اینکه میخوابه شروع میکنه به سرفه های افتضاح جوری که اکثرا تا بالا نیاره سرفه هاش قطع نمیشه فرقی نداره شب باشه یا روز هر موقع بچم میخواد بخوابه اینجوری میشه تو تایم بیداریش اصلا سرفه به اون صورت تداره اهان اینم بگم انگار یه مایع میاد تو گلوش راه نفسشو میبنده و موجب سرفه سدیدش میشه قشنگ حس کردم یه چیز میاد تو گلوش چون علاوه بر سرفه های خلط دارش یه چیزیو هنگام سرفه تند تند قورت میده بعد به سرم زد رو سطح شیب دار خوابوندمش شد اب رو اتیش دیگه سرفه نکرد یعنی مشکل از چیه که تا بچم میخواد بخوابه یه مایع میاد و موجب سرفه میشه فردا قراره  دوباره ببرم دکتر اما باز استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینوساش عفونت کرده وقتی میخوابه میریزه ته حلقش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دختر منم دقیقا مثل دختر شما بود  انقدر دکتر بردمش تا اخر متوجه شدن بخاطر اسید معدش هست اسید معدش زیاد بود موقع خواب اسید معدش میزد بالا  باعث ترشح خلط میشد خلط میفتاد پشت گلوش به سرفه میفتادو و حتی استفراغ شدید با دارو اسید معدشو کنترل کردن اصلا دیگه اینطوری نشد 

دختر منم دقیقا مثل دختر شما بود  انقدر دکتر بردمش تا اخر متوجه شدن بخاطر اسید معدش هست اسید معد ...

اخه تاالان که دو سالو دو ماهشه اینجوری نشده بود با محض سرما خوردگی اینجوری شد بچم