2777
2789
عنوان

میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست

[QUOTE=215426780]پس خودتو بدبخت نکن [/QU

بعد دیدم همشون نه اینا میارن گفتم هرچی قسمت باشه واقعا قسمت نبوده ک اینطوری شده درسته اگ قسمت من این بود هرجوری بود بقیه راضی میشدن الان نه بابام راضیه نه دومادمون گفتن واقعا خیلی بده 20 سال دیگ میفهمه چیکار کرده

پ خوب در مورد پسره تحقیق کن سخت گیرانه تمام. 

بابام ناراضیه میگ 14 سال خیلیه میگن تو هنوز تا 20 وقت داری بخدا الان گریه میکنم نمیدونم چیکار کنم واقعا

به اجیم گفتم گفت بیخیالش شو صبر کن بهتر از اینا میاد برات

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=215426780]پس خودتو بدبخت نکن [/QU بعد دیدم همشون نه اینا میارن گفتم هرچی قسمت باشه واقعا قسم ...

بنظرم منم صبر کن هنوز خیللللی وقت داری اگه مثلا ۳۰سالت بود طرف ۴۰و خورده ای میشد بگی روش فک کن ولی الان اصن چون تصمیمات احساسیه عزیزم 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    
همه گفتن سنش زیاده فردا خودت پشیمون میشی میگ فردا بچتونم غصه میخوره مادرش جوون باباش پیر میگن حداقل ...

اما من اصلا اینطور فکر نمیکنم

من اصلا سن برام مهم نیست

پسردایی پدرم و زنش 14 سال اختلاف سن دارن خیلی همو دوست دارن البته از اولش اصرار از طرف پسردایی بابام بوده ولی الان زندگی خیلی خوبی دارن

بنظرم منم صبر کن هنوز خیللللی وقت داری اگه مثلا ۳۰سالت بود طرف ۴۰و خورده ای میشد بگی روش فک کن ولی ا ...

باشه جواب رد میدم میترسم چندسال دیگ خودم پشیمون بشم اگ این قسمتم بود هرجور نسده جور میشد وقتی همه نه اوردن منم نمیتونم مجبورشون کنم فردا بگن خودت خواستی

آره بابا سنش خیلی زیاده ارزش ریسک نداره  توکل به خدا کن همراه زندگیت حتما میاد  هول نشو ...

باشه فداتشم حتما هم قسمتم نیست همه گفتن نه الانم احتمالت کلم داغه ک خودم میخوام قبول کنم واقعا فکرشومیکنم 14 سال خیلی زیاده فرداهم به مشکل بر بخورم میگن خودت خواستی چون من ادمیم زودم پشبمون میشم