2777
2789
عنوان

ژل لب کی زده

198 بازدید | 21 پست

الان ۴ روز میگذره برای اولین بار زدم ژل لب.... عملا ۶۰-۷۰ درصد ژل رفته‌... ترمیم رو کی برم؟ ترمیم هم برم اینجوری بیشترش میره؟؟؟؟؟

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال  تو کلینیک زدی یا سالن زیبایی

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
چند سی سی زدی  من دوسال پیش دو سی سی زدم ترمیمشم سه هفته بعدش رفتم هنوزم یکم لبام ژل داره جذب ن ...

۲ سی سی زدم

سری اول چند سی سی زدی

مطب دکتر زیبایی زدم

مرسی عزیزم 🌹 مبارکت باشه

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست
دو سی سی زدم  هرچقد زودتر بری واس ترمیم دیرتر جذب میشه ژل و ماندگاریش بهتره

سری دوم چقدر زدی؟

یعنی منم دو سه هفته دیگه برم میمونه زود نمیره؟

سری اول زدی جذب شد بیشترش؟

سری دوم چقدر زدی؟ یعنی منم دو سه هفته دیگه برم میمونه زود نمیره؟ سری اول زدی جذب شد بیشترش؟

اره کلا سری اول جذبش زودتره چون اولین باره میزنی  .من با نظر دکترم اینکارو کردم اره ورم لبت کامل مبخابه تا سه هفته و شکل اصلی لب مشخص میشه میتونی بازم بزنی من واسه ترمیم یه سی سی زدم

💜أحبَك نَفسك أولأ💜 ‌                          °|💜💍|°