2821
2789
عنوان

کوچک کردن سینه

15993 بازدید | 13 پست

سلام خانومای گل، من از بزرگی سینه رنج میبردم و کاملا ناامید از کوچک کردنش بودم و تصمیم گرفته بودم که عمل جراحی انجام بدم؛ ولی به خودم ی مهلت سه ماهه دادم که با ورزش و رژیم غذایی اینکارو بکنم😎...

الان حدود یک و نیم ماهه که شروع کردم بسیار راضی هستم ورزش بدنسازی انجام دادم و رژیم غذایی هم اینکه وقتی گرسنه میشم غذا میخورم و قبل از سیر شدن دیگه نمیخورم و روغن و غذاهای سرخ شده روتقریبا حذف کردم .

۶۴ کیلو بودم الان شدم ۶۰ کیلو و تو سینه هام احساس سبکی میکنم و به همین روند میخوام ادامه میدم تا کاملا کوچیک شه🤗

راستی ورزش هوازی سینه تو باشگاه قبل از گرم کردن خیلی موثره حتما به مربی بگید که بهتون بگه...

حالا مامیخوایممم بزرگ شه اییی خداااا😁😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا مامیخوایممم بزرگ شه اییی خداااا😁😭

بزرگیش درد سره اونی که سینه بزرگ داره میفهمه من چی میگم؛عرق سوز شدن؛از این ور اونور بیرون ریختن؛فشار به گردن و شونه و غیره...

بزرگیش درد سره اونی که سینه بزرگ داره میفهمه من چی میگم؛عرق سوز شدن؛از این ور اونور بیرون ریختن؛فشار ...

😁😁ولی قشنگه هااا من ارزو دارم سوتین معمولی بپوشم همش اسفنجی و جک دار اه خسته شدم😭😭😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بزرگیش درد سره اونی که سینه بزرگ داره میفهمه من چی میگم؛عرق سوز شدن؛از این ور اونور بیرون ریختن؛فشار ...

اره واقعا ما خانوادگی انگار این مشکل و داریم... مامان من ماموپلاستی کرده و داداش منم پیش دکتر مهدی آریانا ژنیکوماستی یا عمل کوچک کردن سینه مردان انجام داده 

اسی سفت هم شده سینه ت؟ من مشکل شلی سینه مه.. خیلی اعتماد ب نفسمو اورده پایین‌... میخام  برم بدن ...

ببین با شلی سینه با ورزش نمیشه کاری کرد فقط عضلات زیر سینه رو تقویت می‌کنه 

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

بچه ها با افتادگیش نمیشه کاری کرد من بالاخره دارم میرم عمل ولی حسابی توشو خالی کردم با ورزش و رژیم غ ...

سلام عزیزم شما بالاخره عمل کردید؟اگه آره ازعملتون ونتیجه اش راضی هستید؟