تعلیق مدیر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 285 عنوان کتکم زد | مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 48 پست حالم خیلی خرابه گریه کردمهمین چند دقیقه پیش بابام بخاطر اینکه داخل فرم ازش یه سئوال پرسیدن محکم زد تو سرمفحشم داد که بیشعوری و هیچی نمفهمی همه دختر دارن منم درختر دارم و این چرت و پرتااز ته قلبم دیگه دوسش ندارمحالم ازش بهم میخورهدفه اولشم نیستیه دفه هم بخاطر اینکه من یه چیزی گفتم اون اشتباه شنید کتکم زد سرم درد میکنه 1400/08/23 | 22:46 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سزی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 5553 فقط میتونم بگم تو خوشبخت ترینی ای کاش من دختر بابات بودم عزیزم توهم خوشبختیکی گفته فقط داشتن پدر خوب خوشبختیهبله من ازین لحاظ خوشبختمولی ادم ممکنه مشکل شخصی هم داشته باشه با ارزوی رهایی از ارزوها...
تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 285 عزیزم چه میشه کرد پدرته تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که برای ساختن آینده بهتر بیشتر تلاش کنی ... نمیخام حتی بهم افتخار کنه حالم ازش بهم میخوره
ايين_فرق_فوكوله عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 3300 اگه اومدم فقط برای درد و دل بوده میدونی چرا؟ چون هیچ کسو ندارم باهاش درد و دل کنم تک فرزندم دوست ... اخي عزيزم دركت ميكنم بعضي چيزا نميشه ب دوستا گفبابات ادم عصبيهباباي منم خيلي فحش هاي زشت بي ادبي ميده ادم شرمش ميشع چ ميشه كرد
آناناس__جذاب عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 417 فقط ۱۳ سالمه بخدا دیگه حالم ازش بهم میخوره تاحالا اینقدر از کسی متنفر نبودم الهیشاید مشکل روحی روانی دارهفقط سعی کن باش بحث نکنی عزیزم
618_marym عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 4892 عزیزم توهم خوشبختی کی گفته فقط داشتن پدر خوب خوشبختیه بله من ازین لحاظ خوشبختم ولی ادم ممکنه مشکل ... واقعا این حرفتو از ته دلم درک میکنم،خدا ی چی میده ی چیز دیگرو میگیره😞
تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 285 الهی شاید مشکل روحی روانی داره فقط سعی کن باش بحث نکنی عزیزم باباش قرص اعصاب میخوره پسر کو ندارد نشان از پدر
سزی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 5553 واقعا این حرفتو از ته دلم درک میکنم،خدا ی چی میده ی چیز دیگرو میگیره😞 اره واقعا با ارزوی رهایی از ارزوها...
msogandm عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 1255 واقعا این حرفتو از ته دلم درک میکنم،خدا ی چی میده ی چیز دیگرو میگیره😞 والا خدا همه چی رو داره میگیره ...هر چی ام میخوای نمیده...
سگ_دوست عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1435 فقط میتونم بگم تو خوشبخت ترینی ای کاش من دختر بابات بودم حالا درخواست بده شاید به فرزند خوندگی قبولت کردن ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 285 عزیزم توهم خوشبختی کی گفته فقط داشتن پدر خوب خوشبختیه بله من ازین لحاظ خوشبختم ولی ادم ممکنه مشکل ... به نظر خودت مشکلات شخصی به اضافه ی بابای خوب یا مشکلات شخصی به اضافه ی بابای بد؟
سگ_دوست عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1435 به نظر خودت مشکلات شخصی به اضافه ی بابای خوب یا مشکلات شخصی به اضافه ی بابای بد ؟ بستگی به مشکلات شخصی دارد ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
سزی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 5553 به نظر خودت مشکلات شخصی به اضافه ی بابای خوب یا مشکلات شخصی به اضافه ی بابای بد ؟ خب بستگی داره اون مشکلت جی باشه با ارزوی رهایی از ارزوها...
sahar6695 عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 408 نمیخام حتی بهم افتخار کنه حالم ازش بهم میخوره عزیزم اینقدر حس بد و تنفر و تو وجودت پرورش نده باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
تعلیق مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 285 چند روز پیش بچه های کلاسمون انشا درباره قهرمان زندگی نوشته بودننوشته بودن که قهرمان زندگیشون باباهاشونهاما قهرمان زندگی من خودممچون من فقط خودمو دارمنمیخام مامانی رو که میگه درد و بلای دختر داییت بزنه به جونتنمیخام بابایی رو که کتکم میزنه